Re: Stejk miniftops 2
jel ovaj mudonjacro igrao? ne mogu ga nać na listi turnira ni na opr-u da je igrao...
vi ostali sretno
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
jel ovaj mudonjacro igrao? ne mogu ga nać na listi turnira ni na opr-u da je igrao...
vi ostali sretno
20k sad izgubio 3 k u all inu preflop sa aj suited o para 88,jbg reriso sam ga preflop i morao platit all in,on klasika tri bet ja ga zavrnem i klasika jbg ok je za sad
Možda mu je bilo lakše i zanimljivije odigrat koji cash game.
Dva puta sad dobio AA ,svi fold,prelose,prije toga samo dvije igrive ruke u dva ipo sata. Imam dojam da sada iduca dva nista dobit.
vi ostali sretno
ne bi ti ti znao,za njega jel igrao,možda se javi
9746 ispao.
Low stack,ali in AQs vs 55......
Šteta..
Jel igra još tko?
hvala za priliku!
Mrtav, lik limpa, zguram KJo sa 10 BB on calla 99 flop TQQ45 prelose.Jebes poso:(
Out:Uzeo mi pro bounty i sve cipove (Jeff Madsen) 88-AK pogodio K na turnu...
ja sam na 20k vrtim se tu već sat vremena na toj cifri
to je ok, avg je 15k.. gl
mudonja0 me scammao tako da ono... nije do 20$ al igra neke sng-ove i to...nije igrao turnir ne javlja se na pm i tako...uglavnom samo ga banajte i acc. mu je na tiltu mudonjacro tako da znaju ljudi za ubuduće...
mudonja0 me scammao tako da ono... nije do 20$ al igra neke sng-ove i to...nije igrao turnir ne javlja se na pm i tako...uglavnom samo ga banajte i acc. mu je na tiltu mudonjacro tako da znaju ljudi za ubuduće...
a lika,nije pošteno od njega nikako,taj više neće dobit od nikoga ništa a to i zaslužuje kad je takav
Zbilja nije pošteno....uzet lovu i igrat sng ili cash...
Ja sam se trudio imati što bolji rezultat,a ne tako spičiti...LOL.
ps,kolio je loše to mjesto koje sam ostvario?
Jako loše,ili prilično?
zbog 20 baksa ispast kreten? NOT COOL
zbog 20 baksa ispast kreten? NOT COOL
bas to , idiot i gotovo
ovih sat vremena samo preživljavam na onih 20k handa ni od korova tu i tamo uspijem ukrast koji blind,valjda bude sad nakon pauze bolje imam 13 bb,tako da će sad biti push fold faza,još 200 mjesta do love
3078 od 27539 igrača.ispao,A,8 imao 10BB gurnuo sa utg i naletio na aseve,hvala mirarai na povjerenju,dao sam sve od sebe,al karta stala prije dva sata i nije moglo bolje.a ovo sam morao gurat 10 bb idući hand sam BB tako da mislim da je ispravno odigrano. dobitak 33,10
koliko da ti pošaljem i na koji nik
još jednom hvala na povjerenju i stejku
Zadnji popravljao vito975 (07-03-2011 04:29:21)
gg vito!
a ništa mudonji cemo morat noge polomit!
hvala jimmi