Tema: 5,5$ ANTE UP , 3K guaranteed
Prvi put igram ovakav turnir. Dali netko ima iskustva s ovim . Nemam pojma uopće koji betting size
blindovi su stalno 5/5 samo ante raste
-nemam pojma kako odigrat hand [x]
-ide jebeno [x]
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Prvi put igram ovakav turnir. Dali netko ima iskustva s ovim . Nemam pojma uopće koji betting size
blindovi su stalno 5/5 samo ante raste
-nemam pojma kako odigrat hand [x]
-ide jebeno [x]
lol koja retardacija, zar to netko uopce i igra???
igraš u skladu s M zonama... orijentiraj se po veličini pota i stackova... ništa posebno...
ispao 120 od 450 , neznam šta bi rekao , malo prečudno se osjećam igrajući to
zasto je retardacija? igram ja, ljudi su prelosi rejzaju do 50 u kasnoj fazi i ostalo..
1. gledas ukupni pot a ne blindove naravno.. rejzaj otprilike onoliko koliko je u potu.
2. push/fold odredjujes prema M faktoru, mozes racunat i na nacin da pot podjelis na sb i bb.. Znaci ako je u potu preflop 15k racunaj da su blindovi 5k/10k i shoveaj ako imas ispod 100k
3. limpaj any2 ako je dosta limpera ispred tebe
meni to izgleda ko da nema smisla foldat... svaki hand ce svi sa ranih pozicija samo limpat... neznam kako vama al meni to zvuci bas bezveze
dobar thread sad sam i ja naučio šta je ANTE UP turnir
zasto je retardacija? igram ja, ljudi su prelosi rejzaju do 50 u kasnoj fazi i ostalo..
1. gledas ukupni pot a ne blindove naravno.. rejzaj otprilike onoliko koliko je u potu.
2. push/fold odredjujes prema M faktoru, mozes racunat i na nacin da pot podjelis na sb i bb.. Znaci ako je u potu preflop 15k racunaj da su blindovi 5k/10k i shoveaj ako imas ispod 100k
3. limpaj any2 ako je dosta limpera ispred tebe
this.
Ovaj turnir jer zapravo jako zanimljiv za igrat.
treba se neavikint i to je to . zanimljiv je svakako
@turcin : tnx za info
ima puno budala koje neznaju da su to uplaile ili zdonkaju bezveze, kao ja prvi put .. vrijedi igrat
Zadnji popravljao ivica5261 (30-03-2011 19:16:02)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora