Re: Za pivoljupce - najbolje pivo?
Dodao bi i Becks među dobra piva.
+1
a sto se tice staropramena, pio sam ga samo na maturalcu i bilo mi je stvarno dobro
ova australska nisam probao, ali bih definitivno volio
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Dodao bi i Becks među dobra piva.
+1
a sto se tice staropramena, pio sam ga samo na maturalcu i bilo mi je stvarno dobro
ova australska nisam probao, ali bih definitivno volio
Ceske pive mi boguju. Belgijske takodjer. Probao sam jednom neko skotsko pivo, toceno i to je onako totalno crvene boje. 2.5dcl je kostalo oko 12 eura.
1. tomislav
2. tamno velebitsko
pio sam par dana prije maškara u samoboru u jednoj pizzeriji talijanskog imena(lol,kao da sve nisu talijanskog imena) jedino psenicno pivo koje su imali..0,33l,ne mutno kao paulaner ili erdinger ali mutnije od obicnih piva obv ima bijelu/srebrnu etiketu..bilo mi je predobro,ali sam zaboravio kako se zove..pa ako netko zna fino psenicno pivo s bijelo/srebrnom etiketom neka veli kak se zove..inace,paulaner nr1 erdinger nr2..gines mi ne valja,valjda sam jedan od rijetkih koji to veli crno pivo mi ne lezi
hoegaarden
pio sam par dana prije maškara u samoboru u jednoj pizzeriji talijanskog imena(lol,kao da sve nisu talijanskog imena) jedino psenicno pivo koje su imali..0,33l,ne mutno kao paulaner ili erdinger ali mutnije od obicnih piva obv ima bijelu/srebrnu etiketu..bilo mi je predobro,ali sam zaboravio kako se zove..pa ako netko zna fino psenicno pivo s bijelo/srebrnom etiketom neka veli kak se zove..inace,paulaner nr1 erdinger nr2..gines mi ne valja,valjda sam jedan od rijetkih koji to veli crno pivo mi ne lezi
monnet?
wildgh,to je to..pivo mi je jako dobro,morat cu nabaviti,valjda ima negdje..
cujem da je ovo dobro pivo http://www.beershop.hr/?str=proizvod&am amp;id=200 ali ovi lupaju po cijenama..je to pretjerano ili realno s obzirom na nabavnu cijenu?
ti ti je isti distributerski lanac kao Leffe i ono Belle Vue Kriek (voćno pivo) - ima u manje više svim većim dućanima, supermarketima i većina kafića ima. Probili su se, ne bi trebao biti problem naći za kupiti
^^ naravno za hoegaarden
Zadnji popravljao wildgh (03-04-2011 15:20:41)
fenomenalno,sutra se obilazi konzum,plodine itd...
imas kakav komentar na moje pitanje o cijenama na ovom linku?
fenomenalno,sutra se obilazi konzum,plodine itd...
imas kakav komentar na moje pitanje o cijenama na ovom linku?
ja znam da je taj duvel gore u tolkiensu oko 70-80 kn tako da je ova cijena još i ok
Pa vjerojatno jesu veće cijene na tom sajtu, ali do tih egzotičnijih je teže doći. Tu ima sigurno piva koji nigdje drugdje nećeš naći u HR.
Jeftinije bi se moglo naći (ako opce ima) eventualno u Metro-u ili Vrutku
- znam da sam (doduse prije par god) u Metrou kupio Duvel, i nekih par belgijskih, a bilo je i O'hare, Kilkenny itd
vjerovali ili ne francuzi imaju odicne lokalne pive, excalibur i lancelot kao svjetlo i tamno je odlicno i nesjecam se jedne isto dobre, Braseille tako nesto.
za one koji nisu preporucam hirter, toceni ako je moguce, za rijecane ima u Bardu
Zadnji popravljao Andre_787 (03-04-2011 15:31:55)
Hirter je jebeno pivo, vjerojatno najbolje koje mozes popiti u kaficima kod nas.
evo konacno neka tema i za mene.......
pijem stvarno sve osim Kpiva, adria piva, favorit piva.......
definitivno piva koju cu u svakom trenutku bit spreman popiti(kada se nalazim u hrvatskoj) je mali beck's i ozujsko.
najbolja piva koju sam pio i da mi je najbolje odgovarala je bila fosters i to sam pio u londonu toceno extra cold
nisam ljubitelj tamnih i psenicnih piva tako da to necu ni ocjenjivati previse, ali nedavno sam bio u dablinu i probao sam jedno tamno pivo po imenu smithwicks
takodjer sam u dablinu pio i jedno talijansko pivo koje me odusevilo i preporucam ga svakome da proba.
pivo je uzasno osvjezavajuce
Zadnji popravljao pero_zg (03-04-2011 18:58:19)
takodjer sam u dablinu pio i jedno talijansko pivo koje me odusevilo i preporucam ga svakome da proba.
pivo je uzasno osvjezavajuce
+136176482347267
odlicno je
pijem stvarno sve osim Kpiva, adria piva, favorit piva......
Nemoj Nektar i MB zaboravit..
Ak izuzmemo neke uvozne ili pola ponude u Tolkiensu di stvarno ima predobrih piva, uvijek cu odabrat Stellu..A i staropramen mi je malo bolji od zuje i karlovca..
Najbolje pivo je veliko u boci!
Zar ja jedini lupam po Heinikenu?
+1 i zlatni pan
Od onoga sto sam probao definitivno Killkenny,u Njemackoj smo 6packove uzimali. Kod nas Velebitsko,Becks ,zuja psenicna.
Uvjerljivo najgore i jedina piva od koje sam ikada povracao je Bavaria.
Bavaria > karlovacko, ozujsko, heineken, becks imo