Re: SCOOP 25 turnira
deset shareova bez mu... posaljem do petka, moram u banku, nemam nis na starsima...
Zadnji popravljao kaiser05 (05-04-2011 16:12:08)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
deset shareova bez mu... posaljem do petka, moram u banku, nemam nis na starsima...
Zadnji popravljao kaiser05 (05-04-2011 16:12:08)
komada obv, zapravo ako može 21 da bude više od mirarija
samo kaži kad triba poslat lovu jer sam na starsima bankroll/donk
rezervirano, cekam gi85 da mi kaze samo jel 10 shareova il 10$
hvala svima
Tilt napisao:zasad na moje ime:
xViP - 4
MasaKrisT - 10
iAcesHigh - 10
cass1ni - 20
Mirari - 20
Mile88 - 4
teich - 10
kiklop - 21
kaiser05 - 10
Vice - 6
zasad na moje ime:
xViP - 4
MasaKrisT - 10
iAcesHigh - 10
cass1ni - 20
Mirari - 20
Mile88 - 20
teich - 10
kiklop - 21
kaiser05 - 10
Vice - 6
Sry Hrvoje, Brky se javio prije 10ak min na skype i uzeo 7 shareova, koliko je i ostalo. Vec je i poslao $$. Ako netko odustane od rezervacije ti si 1.
Prodano sve, sad jos samo shipnut treba
Ne morate jos slat pare, javit cu vam se par dana prije nego sto pocne SCOOP, ako netko zeli odustat, nek kaze sto prije da lakse prodam
Zadnji popravljao Tilt (05-04-2011 17:01:15)
rezerviro sam za gi85 10 shareova, ako je mislio na 10$ nek se javi da Hrvoje moze uzet njegov dio
@Tilt - onda samo javi kad i na koji nick na FTP-u
gl
...mislio sam na 10 shareova!! Sry hrvoje....
Zadnji popravljao gi85 (05-04-2011 17:39:38)
hmm uvijek zakasnim...ako netko odustane ja sam na raspolaganju
jel se sve rasprodalo? ja sam bio voljan uzeti dio, al max mi tek jučer rekao
Nije vise nista ostalo, ako netko odustane napisat cu ovdje.. Mozda dodam jos koji event..
heh baš sam gledo šta planiraš igrati, manje više sve ću te i ja igrati, osim onih big enti i ovisno o šugavom faksu. sretno nam!
poslano na stars na Turcin89 50$, za deset shareova, sa kaiser005... pozdrav, sretno...
Morat cu odustat od svojih 10 dijelova povodom situacije koja je sa starsima,nadam se da nije bed,prekjuce sam zatrazio lovu van... Vidio sam da ima jos zainteresiranih pa ce sigurno htjeti uzeti.
np, slobodno je jos 10 shareova za ostale..
Masakrist ako zelis mozes poslat na mb, ako ne nije problem..
Nek uzme Leon onda,nije da ne vjerujem u tebe ili nesto ali eto poklopila mi se sad ta nezgodna situacija sa necim drugim. Nadam se da ces kesirati mnogo toga,a ja cu sudjelovat neki drugi put.
Turcine, samo da te upozorim. Svi turniri su pomaknuti da startaju 3h ranije nego na prvotnom rasporedu i GTD su smanjeni