Tema: HUsng Challenge 55$/100games/4tbls/1k side b.
Dakle,dal je ko zainteresiran za ovo?
igrali bi na PokerStarsu i ostale detalje bi dogovorili naknadno ovdje(reg,turbo? #per day?....)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » HUsng Challenge 55$/100games/4tbls/1k side b.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Dakle,dal je ko zainteresiran za ovo?
igrali bi na PokerStarsu i ostale detalje bi dogovorili naknadno ovdje(reg,turbo? #per day?....)
Ako nekako mozemo smiksat da 50% bude husng a 50% cash HU,prihvatio bih.
dogovorili smo odigrat 5k handova na nl50 i 35mečeva 57$ husng.... počet ćemo najvjerovatnije za tj ili dva
igrajte manje SNGove radi rejka, pa posli samo shipajte pare, imo
igrajte manje SNGove radi rejka, pa posli samo shipajte pare, imo
pametno
necemo igrat manje sng jer smo izračunali da je omjer sng i cash (#handova i buy in) u sličnom odnosu tako da nevezano za rejk ovdje nije primaran cilj ovih 1k sideb.
necemo igrat manje sng jer smo izračunali da je omjer sng i cash (#handova i buy in) u sličnom odnosu tako da nevezano za rejk ovdje nije primaran cilj ovih 1k sideb.
Mislio je da umjesto $55 SnG-a gdje će te platiti $5 rejka igrate SnG od $1.10 i tko pobijedi, shipa ovom drugom $49.
EDIT: Ili, naravno, jednostavnije da nakon što sve odigrate, ko bude u minusu shipa koliko je ostao dužan.
Zadnji popravljao kraljevicmarko (05-04-2011 10:24:32)
ma ko ce se zajebavat s tim zbrajanjem-oduzimanjem... lijeni su ti oni za to
yup to bi bilo pametno svaki ce ustedit 200-250 $ sto nece morat platit rejk toliki
ak su lijeni za 200 $ svaki onda jebiga, nemas kaj racunat samo shipas za svaku pobjedu viska 49$
Zadnji popravljao puki86 (05-04-2011 11:12:24)
nije toliko velik rejk na 57$(55+2$) tako da ispada 35x2=70$ svakoga...a posto meni još odgovara jer moram ocistit neke bonuse jer sam sn na starsu
aha ja sam mislio da je 50+7 tak sam ja to shvatio ,nikad nism igro pa neznam
haha spektakl...
oce se ko kladit na mandzu?
haha spektakl...
oce se ko kladit na mandzu?
Ne
Ja bih stavio nešto simbolično na cromana.
mandza koji ti je nick na starsu?
mislim da mu je mandza17 nick ako se ne varam...
GL mandicu
koje swingowe ima hehe al jak je igrac
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora