Re: Lucky river?
ako nista drugo sjest cemo na 4 6max stola, ostala 4 mjesta ce popuniti igraci koji ce htjeti gledati to i staviti ce se na sitting out...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
ako nista drugo sjest cemo na 4 6max stola, ostala 4 mjesta ce popuniti igraci koji ce htjeti gledati to i staviti ce se na sitting out...
solucija: ongame
nemam racun otvoren...
pa otvori. ima hu vec od nl4. ili igrajte playmoney, to vam jos bolje. pa escrowajte nekom pare.
nl10 playmoney = 10$ real
1000 playmoneya vam je dosta za pocet. winner ocito nece cheatat, a reloadat lovu ne mozes dok ne bustas sve pa se ni s tim ne moze varat.
pa otvori. ima hu vec od nl4. ili igrajte playmoney, to vam jos bolje. pa escrowajte nekom pare.
nl10 playmoney = 10$ real
1000 playmoneya vam je dosta za pocet. winner ocito nece cheatat, a reloadat lovu ne mozes dok ne bustas sve pa se ni s tim ne moze varat.
jel radi hem na playmoney stolovima?
lol, ne. al opet, jel bolje bez hema i ne placat nikakav rake nego placat hrpu rakea i imat hem? odvagnite sto vam je bitnije.
lol, ne. al opet, jel bolje bez hema i ne placat nikakav rake nego placat hrpu rakea i imat hem? odvagnite sto vam je bitnije.
naviko sam na hem pa moram pitati
uostalom ne vjerujem da ce ista biti od ovoga...
4ladX napisao:lol, ne. al opet, jel bolje bez hema i ne placat nikakav rake nego placat hrpu rakea i imat hem? odvagnite sto vam je bitnije.
naviko sam na hem pa moram pitati
uostalom ne vjerujem da ce ista biti od ovoga...
HEM ti u HU služi najviše za ukras.
Zasto ne?
tesko je organizirati jer nema micro limita HU... ja jesam za, pa tako da ako uspijes skontat nacin kako ja cu igrati nije problem
pa ova ideja s vrha starnice vam je najbolja, i najlakše se sredi to...
Koliko je vremenski tih 1500 ruku?
I sit out je 3bb,znaci ti koji sjede bi stalno morali biti tu....
kako vam se samo da, get a life
kako vam se samo da, get a life
easy money (bar bi trebalo bit)
ShaneMacGowan napisao:kako vam se samo da, get a life
easy money (bar bi trebalo bit)
LOL!
To za easy money .....mislim wtf,nemoj biti tako siguran.
Nego ,sjednemo sa max buy in,na 4 stola,i sta npr kada na jednom ode cjeli stack,opet mogu buy in ,ili vise neigramo taj stol?
To za easy money .....mislim wtf,nemoj biti tako siguran.
ovo definitivno. ja bi cak neke pare stavio na coldrexa, ak ima zainteresiranih
Nece sigurno bit easy money ni jednom ni drugom... bit ce zanimljivo pratit ako se ovo odrzi, bas me zanima koji je od njih gori igrac
Necemo toliko dugo....
Nego jbg jos nismo dogovorili kako cemo igrat nl 5 kad nije moguce na starsima.
---
Zadnji popravljao codexnox (09-04-2011 19:18:56)
napravite klub, udjite vas dvojica i otvorite 6max stolove, sta ima veze.
napravite klub, udjite vas dvojica i otvorite 6max stolove, sta ima veze.
OMG.....svaka cast.
moze tako!