ovako,osjecam se prozvanim od jednog od najboljih stejkera u drzavi pa da krenemo ...
htio sam napisat knjigu CRUSHING THE STAKEING DEALS 2011 al eto mala smo zajednica pa cu podjelit svoju pricu s vama..
mjesecima sam bio loosing stejker i jedan dan bila je neka ludnica od turnira i odlucio sam stejkat nekoliko ljudi za nekoliko turnira , ujutro se budim i gledam kako su ljudi ispadali s kojeg turnira i ne vjerujem, NITKO NIJE ITMao , vrlo brzo od smijeska sto sam se konacno naspavao ko covjek moje lice zamjenila ljutnja i nevjerica, poceo sam razbijat po kuci i tada se nesto u meni slomilo, jednostavno ovako vise nemoze dalje.. ili cu se ozbiljno primit toga i pratit wininng stejkere sta rade ili odustati skroz.
kako nisam tip koji odustaje lako,odlucio sam surfat po forumu i pratit koga i za sto ljudi stejkaju i kako pritom prolaze, uocio sam da doticni iAcesHigh stalno kad stejka ljudi FTaju i osvajaju turnire,uglavnom covjek je vjerojatno zaradio od stejkanja nekoliko puta vise nego od pokera, gledao sam HH kako su mu ljudi dolazili do FT, tisuce dobivenih flipova, tisuce natkupa valjda covjek zna sta radi .. isprva sam poceo ponovno stejkat ljude koje je i on prije stejkao naravno posto nisam dovoljno proucio materiju stejkanja nitko mi nije usao ITM..
tada sam odlucio da cu iduci put kad vidim da iAcesHigh nekog odluci stejkat da cu se pridruzit, i odjednom se pruzila prilika ,turcin je trazio stejk za neke turnire, vidim ja junak ovog stripa je odlucio ulozit u njega ,brze bolje evo i mene dok se ne rasproda.. i tako se skupilo par ljudi i odlucilio smo ga stejkat sa 1k $ za turnire..
nastavilo se sve po starom , nikako da covjek ude ITM, ostaje mu zadnjih nekoliko $ i dalje svi pricaju kako ce im turcin udvostrucit pare a meni nista nije jasno , čupam kosu s glave i mislim si ovo je moj zadnji stejk, netko mi je rekao ne brini aces je ulozio osvojit ce nesto pa smo na konju, ja gledam dali smo mu 1k$ njemu ostalo jos par $.. kad eto ti covjek sa zadnjim novcima osvaja turnir,ekipa me zajebava sta se treses pa nema sanse da izgubimo aces je unutra, ja reko dobro stvari krecu na bolje.. vratili smo se na pocetnih 1k i do kraja stejka do 3k.. aces je PONOVNO uspio
ko mi ne vjeruje i misli da se zajebavam http://forum.parttimepoker.com/staking-
hares.html
napokon sam uspio, nakon par cuganja sa acesom shvatio sam neke stvari krenulo je na bolje, osamostalio sam se i poceo ponovno stejkat .. odlucio sam se ponovno na turcina i covjek je osvojiio ponovno neki mtt i udvostrucio nam pare zasad.. mislim da sam konacno poceo bitat stejkanje GL
bio je flip, il cu dobit il cu izgubit -vis da je 50-50