butko napisao:zašto ne?
ne mislim da će ljudi ostati bez para, štoviše prije ili poslije će ih vjerojatno dobiti bez obzira na to kako slučaj završio
međutim, nije ugodno imati veću količinu para ''on hold'' i ne moći doći do njih kad se sprdne meni (znači vlasniku tih para) nego čekati da mi to dozvoli utjecaj vanjskih faktora
kažeš da si pričao sa starsima i da se ljudi ne moraju bojati za svoj novac
jesi li ti stvarno toliko naivan pa misliš da bi se tebi išlo govoriti pravo stanje stvari ili misliš da smo mi toliko naivni pa da mislimo da se tebi govori pravo stanje stvari?
kako god bilo, ekipa iz supporta će tupiti jedno te isto, a to sigurno neće biti ''uzmite svoj novac i bježite jer tko zna do kad ćete na njega morati čekati'' pa čak i da je vodstvo starsa 200% uvjereno u upravo takav scenarij
valjda ne moram govoriti zbog čega je to tako
naravno, ispričavam se ako je tvoj utjecaj u starsima veći nego što sam stekao dojam da je i ako stvarno imaš neke inside informacije koje su dostupne najužem vodstvu firme
novac nije on hold već se da isplatiti. Osobno znam već par ljudi koji su bez većih problema isplatili prilično solidne svote novca, a to što sad to traje nešto duže vremena - sry ljudi, gužva je. Što se mojeg "utjecaja" tiče o tome nešto niže. Meni se ništa ne govori, a to što su ljudi skloniji biti pesimistični nego realistični i što svi imamo kompleks "sigorno me hoću shebati" nije moj problem.
Tilt napisao:Naravno da ne treba panicarit, ali stvarno ne znam zasto ljudi drze na siteu vise newgo sto im treba. Nikad nista nije 100% sigurno, cak ni za nas, a pogotovo nije bilo za Amere i oni su mogli ocekivat ovo kad tad. Taman i da je sve 100% sigurno za nas ne bi nikad drzao cijeli roll online ako imam npr preko 100k. Jer zasto bi moj novac stajao kod njih, i zasto bi oni dobivali kamate od njega, ulagali ga i ostalo.
apsolutno se slažem, no realno igraći roll mislim da zaista nema smisla vaditi. Naravno, svatko ima pravo sam postupiti kako želi, no moje je uvjerenje da ne treba sad ništa mjenjati od uobičajene rutine...
FTWrh napisao:slazem se sa rounderom sto je napisao, a iskreno ni ne vidim razlog zasto se na siteu drzi lova, osobno imam naviku da cashoutam gotovo sve winningse, koji stoje ili na netelleru ili na mb, i kad hocu igrat i tako mi treb manje od minute da uplatim lovu. Ovu naviku sam stekao dok sam cistio bonuse pa sam stalno radio transfer love sa stranice na stranicu i mislim da uopce nije lose. lova vam je na sigurnom a gotovo je isto kao da je na siteu jer prakticki na tiltu sa single click depozitom je tamo iste sekunde a ni na starsu ne treba vise od minute dok upises mail i pass od mba ili netellera
ovo nema apsolutno nikakvog smisla, čak i izvan ove trenutne situacije. Ti vadiš pare sa stranice na recimo moneybookers zato jer je tamo kao sigurnija? Šta misliš da će Starsi prije i lakše propasti od MoneyBookersa i ako to misliš, zašto?
ShaneMacGowan napisao:Aces ako mislis da to sto radis u starsu par tjedana ti daje pravo komentirati (kao da si u upravi same tvrtke)situaciju gdje federalci optuzuju jednu firmu i njene direktore za pranje novca onda imas gadnih problema sa pretjeranik bildanjem ega. Da se razumijemo zaradi ti novce u starsu, postani milijunas ja nit sam ikad bio ljubomoran, a tek ne zavidan al malo pretjerujes kad mislis da si kompetentan govoriti ljudima da ostave br koji im znaci dosta toga u zivotu. Mislim da bi pametan covjek povukao dio, i to veci a s ostatkom igrao, i mirno promatrao rasplet situacije.
Koliko radim u starsu niti ne znaš niti nije tvoja briga. Ja sam odmah NAPOMENUO da pričam kao PRIVATNA osoba. Budimo realni, da imam BILO KAKVOG UTJECAJA ili BILO KAKVE POVJERLJIVE INFORMACIJE misliš da bi to pričao na otvorenom forumu? ostatak niže...
butko napisao:starsi prilicno neugodno stallaju s isplatom, ne izgleda obecavajuce za tako bajnu situaciju
O stallanju možeš pričati tek nakon 72 sata stoga nitko ništa ne stalla. Činjenica je da i sa ovog foruma više od 50% ljudi vadi novac (iz meni nerazumljivog razloga) i misliš da nije tako u ostatku svijeta? Zašto se onda čuditi da proces obrade traje duže?
NAPOMENA: Vidim da se počela potezati moja "veza" sa Starsima. Ja sam to napomenuo samo zato da na prozivku nekih ne bi ispalo da nešto muljam. Sve što ovdje pričam nema veze s time što radim za Starse, no činjenica je da zbog mog rada ja sam siguran da sam pročitao i pratio situaciju daaaaaaaaleko više od barem 95% ljudi na ovom forumu i ono što sam zaključio nakon svega je ono što ovdje dijelim s vama. Zaboli mene dal će vaša banka ostati na starsu ili ne, no mislim da su se ljudi zaista potpuno bespotrebno (ne kažem da je nerazumljivo) uplašili i naravno, krenula je panika. Nema mjesta za paniku jer barem za non-americans its business as usual.