Re: PokerStars, Full Tilt, UB i AP optuženi za pranje novca (Black Friday)
efala Roba sad sve radi po PS-u.Od silne zbrke zaboravih se prestavit,zovem se Zoran i već sam se zabrinuo za svojih 19$ .uglavnom forsiram micro limite
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » PokerStars, Full Tilt, UB i AP optuženi za pranje novca (Black Friday)
efala Roba sad sve radi po PS-u.Od silne zbrke zaboravih se prestavit,zovem se Zoran i već sam se zabrinuo za svojih 19$ .uglavnom forsiram micro limite
Pa vidjeli ste poruke,biznis izvan US nastavlja kao i do sada,pare su sigurne.GG
Nastavite kao da niceg nije ni bilo.
Ne budi naivan, koliko god imali love zasto bi cuvali pohranjene milijarde $ s accounta kad s nekim nerizicnim ulaganjima mogu zaradjivati ogromnu lovu.
+100
http://www.youtube.com/watch?v=-XjP3nSE2r0&feature=player_embedded
kako stižu mailovi od drugih stranica za igrat kod njih bwin.party mi definitivno mogli profitirat od ovog
europoker podigao depozit limit na 35k$ :card_heart
najveći paradoks cijele ove situacije jest što je glavni razlog jer su u online pokeru svi sretni i zadovoljni upravo to što nije "zakonski" reguliran.
uopće ne mogu zatražiti isplatu s tilta, kad kliknem na MB nakon što me pitaju način kažu da ne mogu procesuirat trenutno. bio bih voljan povjerovati da je sve u redu i nastaviti igrati (i stvarati im oko 150 dolara čiste zarade od rejka dnevno) kada bi mi isplatili pola bankrolla ili barem poslali neki vrlo uvjerljiv mail da je sve u redu i da će isplate krenuti kad već hoće
najveći paradoks cijele ove situacije jest što je glavni razlog jer su u online pokeru svi sretni i zadovoljni upravo to što nije "zakonski" reguliran.
uopće ne mogu zatražiti isplatu s tilta, kad kliknem na MB nakon što me pitaju način kažu da ne mogu procesuirat trenutno. bio bih voljan povjerovati da je sve u redu i nastaviti igrati (i stvarati im oko 150 dolara čiste zarade od rejka dnevno) kada bi mi isplatili pola bankrolla ili barem poslali neki vrlo uvjerljiv mail da je sve u redu i da će isplate krenuti kad već hoće
Navodno ne moze na mb nego samo neteller, otvori si neteller ako nemas, proces verifikacije nija kao kod mb nego mozes odmah napravit dpozit, depozitaj s njega na tilt minimum ja mislim 10$ tako da mozes onda neteller koristit ia za cash out opcijeu i tu si cashoutaj..
+1
krang5 napisao:najveći paradoks cijele ove situacije jest što je glavni razlog jer su u online pokeru svi sretni i zadovoljni upravo to što nije "zakonski" reguliran.
Navodno ne moze na mb nego samo neteller, otvori si neteller ako nemas, proces verifikacije nija kao kod mb nego mozes odmah napravit dpozit, depozitaj s njega na tilt minimum ja mislim 10$ tako da mozes onda neteller koristit ia za cash out opcijeu i tu si cashoutaj..
hvala! uspio sam zatražit, sad ćemo vidjet hoće li sjest
Koliki je pocetni limit na netelleru? Se mogu radit transferi $ cim se racun otvori?
Zadnji popravljao Tonac (17-04-2011 15:50:45)
Koliko vidim na Netelleru, deposit se moze samo putem "International Bank Transfer", a withdrawal mozemo samo preko čeka.
Jel to tocno?
Jako mali express accounzt, 150$(lifetime) treba ti extended account da bi ista napravio, btw valjda je jasno svakom normalnom covjek kad svoju lovu ne mozes isplatiti da stvari nisu optimisticne ni normalne, zato postovi tipa sve je uredu, posao ko obicnu su glupi.
nemoj braniti ljudima optimizam;) nego, znaš li što ću trebati napravit da isplatim 5k ako sjedne?
trebat ces im poslat dokument neki vozacku, id obadvije strane, i racun s imenom i adresom to je to, i onda dobijes extended account i mozes povlacit lovu
koliki onda bude limit ako znaš?
Novi link za stream: http://www.ustream.tv/channel/day-2-qj-live-show
Zadnji popravljao Anakiir (17-04-2011 16:46:37)
Novi link za stream: http://www.ustream.tv/channel/day-2-qj-live-show
lol. kojeg su ovo drogaša doveli
Nemoj tako. Pete is the man
u koji ce grad ovi iz las vegasa sto igraju online?
Taj pete mi se čini kreten žešći. Glumi nekog street frajera, a tu chata na skype-u.
Taj pete mi se čini kreten žešći. Glumi nekog street frajera, a tu chata na skype-u.
Lol, who cares Lik je komedija, to je bitno
Konačno neke dobre vijesti (bar za nas non-US).
Konačno neke dobre vijesti (bar za nas non-US).
Ma to je staro(jucer ili prekjucer jos), nazalost.
MB je blokiran i za non-US, barem zasad.
ja san u petak uspia isplatit na MB, silo u 5 sekundi..
isplatia san dio rolla, dio ostavia..
na starsima mi nije radia cashier, sad san povuka dio, čekan da sidne, doduše nisan nikad prije withdrawa sa starsa pa i radi toga vjerojatno triba malo duže
Ma to je staro(jucer ili prekjucer jos), nazalost.
Hm, jučer mi ta poruka nije došla. Da je bio bi ipak malo mirniji...