Tema: Poker Tracker 3
molio bi vas da mi objasniti statistiku što je što:
VP
PR
AFq
VP$IP
PFR
W$SD
WTSD
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
molio bi vas da mi objasniti statistiku što je što:
VP
PR
AFq
VP$IP
PFR
W$SD
WTSD
mah ukucas u google
ako nisi baš sa engleskim klikneš na prevedi ovu stranicu
kad igran na partyu ne pokazuje mi hud na stolovima...uglavnom to je zato što mi koliko sam skužija ne importa automatski ruke dok igran nego uvik kad završim moram sam to radit...a sad zašto je to tako...uglavnom pockertracker u početku nije sam naša za party (ka za ostale sajtove) di se spremaju ruke nego sam to ja mora ručno nać i stavija da mi automatski sam importa handove ali opet ništa.uvik mi se javlja ova poruka u onom prozoru di bi tribalo pisat u kojem direktoriju se spremaju ruke, bez obzira što sam ih ja ručno naša, a to za ostale sajtove ne piše,'' no party game skin is configured to save hand histories to the disk''
Cek namjestio si sam ono da uzima sa npr.
- - kada se otvori odeš tamo na ongame configuration -- tamo odes add za datamining -- i stavis folder : ?
C:\Program Files\PartyGaming\PartyPoker\HandHistory
... i nece ti ucitavati - pise ti 0 files to Import ? - jesi pricekao nekad treba ono minuta da krene ? - cuj probaj unistal i ponovno Party poker instaliraj to mi jednom pomoglo dok sam eksperimentirao sa PT3 (nestati ce ti onda postavke jedino na partyu ak ti to smeta)
Zadnji popravljao Vuco (20-01-2010 19:54:43)
Instalirao sam free verziju pokertrackera 3. I sad sve ok., HUD radi ali kada idem u npr. graf ne pokazuje ništa.
Da li se negdje mora namjestiti HERO name? ., može pomoć!?
tnx
Zadnji popravljao dejan001 (22-01-2010 13:18:38)
da, kod grafova klikni na settings pa onda odaberi svoj nickname
Evo sad sam provjerio, ali mi nema imena kad želim namjestiti screen name!?
Pomoć???
Hvala
kak mislis nema ? ... jel mozda ti se razliku screen name i Log in name ?
A vidiš od drugih igrača ? kao na slici onaj sasvim lijevo stupac ?
Vidim od drugih igrača! Login name mi je isti kao i screen name.
Što sad?
Vidim od drugih igrača! Login name mi je isti kao i screen name.
Što sad?
stvarno neam pojma a kad igraš jel prikazuje tvoju statiku ? ... da mozda nije ukljuceno da ne prati tebe ... ili je stvar u tome sto je besplatna verzija .. neam pojma mozda netko drugi zna
Zadnji popravljao Vuco (22-01-2010 19:04:36)
nema smisla, moras to nac
Ne prikazuje mi statistiku. Možda je to problem!?
Probaj vidjeti dali ti je ovako namješteno:
"show everyone but hero" - premijesti na show alll i neznam probaj onda ... mda mislim da bi trebao svakako pratiti tvoju statistiku iako ju ne pokazuje - probaj klikniti i dolje na hero stats pa vidi i tamo dlai je nesto iskljuceno
sorri zbog slike ali ono nemam instaliran pa da vidim nego po siječanju
Ma nemogu uopće ući u te postavke. Kaže mi da je trial (što i je). Neznam više!?
Pozdrav,
Inace sam teski pocetnik sa poker softverom. Molio bih vas za pomoc oko PT3. Skinia sam trial verziju od 60 dana i zanima me kak sad to pravilno namistiti, koje funkcije gledati itd.? Znam da ce mi se mnogi od vas smijati ali nema veze Smile
Igram na unibetu to je microgamig mreza cini mi se
pozdrav,
trebam pomoc. imao sam instaliranu trail verziju i od kad mi je istekla nemogu vise nikak pokrenut tracker. nekaj mi je krivo oko postgreSQL. evo kaj mi se pojavi:
ak zna neko kak to rijesit, a sigurno zna neko, nek se javi. thx
pozdrav,
trebam pomoc. imao sam instaliranu trail verziju i od kad mi je istekla nemogu vise nikak pokrenut tracker. nekaj mi je krivo oko postgreSQL. evo kaj mi se pojavi:http://img709.imageshack.us/img709/9057/73807236.jpg
ak zna neko kak to rijesit, a sigurno zna neko, nek se javi. thx
isteko trial = moraš platiti 50$ ili koliko već da ga imaš cijelog. Zato se i zove trial verzija (za poker tracker 60 dana je limit ja mislim)
Pa vijerovatno ti se javlja zato sto je istekao Trial .... ne ? (jedino ak nisam shvatio problem)
...a i vidim prazno ti polje za pasword probaj ukucati ovo za pasword ako nisi stavljao nesto svoje:
ubacio sam crack s kojim bi trebalo radit.
vule, nece s ovim passwordom
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora