Tema: Jel to stars promijenio rake i BI za SNG ili??
..kako piše u naslovu, meni su svi BI, rake i blind struktura od popodne promijenjeni...jel to za stalno ili samo neka proba??
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » Jel to stars promijenio rake i BI za SNG ili??
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
..kako piše u naslovu, meni su svi BI, rake i blind struktura od popodne promijenjeni...jel to za stalno ili samo neka proba??
Da cini se da je tako. Ne znam kako je na standard speed al turbo su mjenjali.
Samo kaj je fora da nisu u postotku kolko su smanjili rake smanjili VPP, nego puno vise
Zadnji popravljao Draqon (06-05-2011 18:25:17)
....na mom limitu je i rake veci i VPP!!
Mislim da je odnos uvijek isti 1$ rakea=5.5 vppa...
U pravu si, stima, isti je odnos ostao, izgleda puno na prvi pogled, ali racunica je dobra
konačno imaju hyper turbo
Struktura za husng je sad ista kao i na tiltu, osim sto turbo na starsima pocinje sa 10/20 a na tiltu 15/30.
Taman sam se lijepo uigrao na PLO HU SnG turbo i sad mi idu mijenjat... Pa kaj im je to trebalo...
dodali su hyper turbo husng (kao st na tiltu) i turbo struktura je ista ko na tiltu
po meni jedan veliki +, razmisljo sam se cak vratit na tilt zbog strukture i superturbosa...sad nema potrebe
starsi ftw
mislim mogli su ostavit kako je bilo samo dodat ove super turbo i povecat ponudu.. tako bi svi sretni bili..
sick life
Ja dobro ne vidim ili ovi hyper turbo husng imaju samo od 5$ ?
dodat ce valjda sa vremenom i vece buyine
oni su trenutno u testnoj fazi pa su ih stavili samo na 5$
A rake? koliki je sad rake? na HU SNG? isto 5%?
manji
Koliki? Ako te ne mrzi da napišeš po limitima..?
Evo nije mi se dalo prevodit:
Starting with rake changes, turbo buyin levels are now standardized (example, $10 buyin rather than $11, $20 buyin rather than $21). Turbo rake is decreased somewhat, with $5 + .21, $10 + 43, $20 + .85, $30 + 1.28, $50 + 2.02 and $100 + 4.50.
The higher levels have experienced even larger reductions in rake. Turbo level rake in the higher buyin games are currently $200 + 6.38, $300 + 8.93, $500 + 12.75, $1,000 + 21.25, $2,000 + 38.25 and $5,000 + 63.75.
There is a new $10,000 + 127.50 turbo speed option in the heads up sng lobbies on PokerStars as well.
sick $127 rakea za ovaj 10k :S
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora