Tema: rake back i i pocentih 50dolara :)
uzeo sam s ps50 dollara na william hill sta trebam uciniti da taj novac postane moj i isplatim ga!
JER OVAJ william hill i nije nesto
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » rake back i i pocentih 50dolara :)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
uzeo sam s ps50 dollara na william hill sta trebam uciniti da taj novac postane moj i isplatim ga!
JER OVAJ william hill i nije nesto
I DA zaboravih jos nesto gdje da provjem taj rake back?
ukucaj u mobitel *williamhill*69# -> ako nemas slova, onda to unesi sa brojevima, izaci ce ti dnevno stanje RB tog dana za williamhill!
sretno
klasičnog RB-a nema na WH, tamo je VIP status, na njihovoj stranici pod VIP Scheme imaš sve objašnjeno. Morat ćeš napravit depozit da bi mogao isplatit...
a znaci sad uplatim 20 dolara i isplatim 200 dolara?
haha kad bit to bilo tako lako
a znaci sad uplatim 20 dolara i isplatim 200 dolara?
da, i još s nekim bonusima možda i više.
haha kad bit to bilo tako lako
? sta sad igram npr 3 mjeseca i kad napravim solidan bankroll uplatim 20 dollara i sve dignem
da li ce to biti moguce?
da, uplatiš 20 dolara, odigraš first deposit freeroll sa nagradnim fondom od 1000 dolara, osvojiš 1. mjesto i one ostale pare što si zaradio kroz igru, cash out i pravac birtija...
ja ne vjerujem,umirem
4ladx mislim da je lagano vrijeme da kažeš koje to, cura ne vjerujem, ali daj jebote stavi link od kud čupaš te slike , jer ak nije FB frendica fakat ženska ima ego problema.....
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora