Tema: FullTilt full stake - 5,50 guarantee i 2.20 rush turniri + EDIT
Dobar dan, kolege pokeraši i kolegice pokerašice.
Iako sam na svojoj podtemi http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=5790 navela jednom forumašu da ne bih radila ovo jer nisam upoznata sa stejkanjem, evo me i ovdje.
da prvo navedem, igram poker ozbiljnije oko 8 mjeseci. mjesec-dva prije toga to je bio amaterizam i učenje, uglavnom igranje na pokerstarsu za 50 dolara od poker strategyja. i pregledavanje nasih poker dvd-ova koji su onda bili aktualni (ak ih se sjecate)
citanjem literature tipa brunson i harrington te pregledavanjem hrpu online tekstualnih i video sadrzaja podigla se naravno i igra, te konstantno napreduje.
ako se i ranije naisli na moju nedavno objavljenu temu na hvalisanju, mogli ste vidjeti da sam objavila svoj profit.
on sada iznosi 16 tisuca kuna. to je iznost koji sam vidjela u rukama. zapisujem si dobitke u biljeznicu od pocetka i ne volim ubrajati ono sto si ostavim za daljnju igru, stoga bilježim samo ono na sto kliknem redraw i vidim u svojim rukama.
poker770 donjeo mi je priblizno 4800 tisuca (od cega 600 kuna pod sestrinim usernameom), pokerstars 3700 a full tilt oko 7500kn.
na 770 (BabyBasset) preferiram circuse 250, 200 i 500 (navise dobitaka na njima), a na tiltu sam u zadnje vrijeme pocela igrat rusheve za dolar. a pokerstars (AbbaBasset) sam zapostavila, ne igram ga vec neko vrijeme ozbiljnije
moj profit nije nesto, pogotovo u usporedbi s profićima na ovom forumu koji odjednom drape pravi iznos na velikom turniru i premase moj trud samo tako no zelim naglasiti da ja igram velikom vecinom za dolar i 2 dolara
pametna i u jednu ruku losa stvar sto radim je to sto uvijek klikam na redrawal za vecinu novca i nemam jednostavno dovoljno da sa olaksanjem igram vece turnire.bankroll managment bi mi se nasmijao da moze. imam tu naviku za koju jos uvije smatram da je pametna jer kad treba lova, treba. takvo je vijeme.
na rushevima gdje sam u zadnje vrijeme osvojila par dobrih rezultata sam si ostavila tridesetak dolara, i to je navise do sada s cime sam odlucila igrat nakon skidanja love.
ostavim si uvijek par dolara, a na 770 sam to radila ranije, pa sam se znala stavit u situaciju da moram igrat freerolove i da osvojim token kakav, jer odbijam uplacivati volim im samo uzimat lovu
e sad, da se prebacim na stejk.
na tiltu sam AbbaBasset
htjela bi krenuti sada lagano, ne zelim osjecak pritisak i nervozu zbog vece kolicine love koje bi (ako) primila za stejk.
to je full stake i omjer bi bio 25-75% u korist kolega koji posalju (taj sam omjer vidjela u nekim drugim slucajevima ovdje u full stejkovima pa se nadam da je to ok, tj neki regularni fer omjer.)
igrala bi četiri 5.50 turnira 5.500 guarantee
dva turnira 2.20 rush 16.500 dolara fond
to je ukupno 26,40 dolara
4 dionice (25%) po 6.60
moze se kupiti sve oddnom, 50% jedan ili dionicu po osobi.
ovaj 5500 guarantee planiram igrat jedan dnevno, kao i ovaj rush (koje se odrzava oko 8 sati svaki dan)
bEZ REBUYEVA)
Svaki bi dan naravno apdejtalja vas na ovom forumu o napretku.
novce bi primala preko player transfera
evo,hvala.
Zadnji popravljao bassetbaby (14-06-2011 14:17:26)