Re: GAY PRIDE U SPLITU
I šizofreničari, masovne ubojice...imaju stvari koje ih usrećuju. Možda da i oni pokrenu povorke po gradovima?
Strasno.
Da li ti shvacas da si sa tom recenicom usporedio masovne ubojice(netko tko UZIMA zivote i STETI drugima na NAJGORI moguci nacin, tj. ODUZIMA tudje ŽIVOTE) sa osobom koja ima drugaciju seksualnu orijentaciju.
Aj, molim te, zamisli se barem na sekundu i budi iskren prema sebi. Da li to ima IKAKVOG smisla, ta tvoja izjava
Sto se spominjanje "sto nije prirodno, nije normalno". Lol. Kako vi to tocno definirate "prirodno"?
Pa valjda sve sto postoji(a da nije sagradjeno od ljudi) nazivamo prirodom. Drugim rijecima, ako postoji onda je 'prirodno'. "Priroda" je tako "namijenila"(da se tako izrazim) i to je to.
Neutemeljeni strah od nepoznatog je karakteristika ljudi kao rase. To je dokazano. Najlakse je osuditi nepoznato.
Sto se same parade tice, najiskrenije, mislim da s jedne strane treba definitivno izaci na ulice.
S druge strane, kad vidim pojedince u tim paradama kak se krevelje, cugaju, deru i sta ja znam, pomislim si da bas i nisu to dobro izveli.
Mirna povorka, hodajuci je sve sto je dovoljno. Neki natpisi i sta sve idu u parade i to je to. Treba se boriti za svoje ljudska prava. uvijek.
A za kraj cu reci da kao heteroseksualac, radije bih gledao homoseksualce kako hodaju ulicom drzeci se za ruke, kako se ljube u parku i slicno nego slusao i gledao izljeve jebene mrznje od strane totalnih debila koji su spremni tuci BILO KOGA samo zato jer...ni oni sami ne znaju zasto. O bacanju kamenja na ljude necu ni komentirati jer to spada pod preniski stadij necijeg "razvoja" kad se radi o ovako necem.
none but ourselves can free our mind"