Tema: trebam tekuci, dajem mb il full tilt
dakle trebam 100 - 200 $ na tekuci, shipam vam na MB il tilt
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker Transakcije » trebam tekuci, dajem mb il full tilt
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
dakle trebam 100 - 200 $ na tekuci, shipam vam na MB il tilt
da ne otvaram novu temu. trebam 100-150kn na tekući. šaljem tilt/stars
da ne otvaram novu temu. trebam 100-150kn na tekući. šaljem tilt/stars
aj prebaci mi 20$ na tilt, pošaljem ti 100 kn na tekući da dokažem nevjernoj ekipi što radi HU psy game....
http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=6331t
nick : Rudy988
uplatim ti dan nakon što uplatiš,a za nevjernike svaki dan prije nego što krenem igrati poker screenshot-at ću si prozor s tiltom i satom pa cemo vidjet tko ce se za mjesec dana smijat !
pozz i thnx
Zadnji popravljao rudy988 (15-06-2011 17:05:27)
Odi do poštanske/pbz i uplati mi na račun. Kad vidim da je sjelo dobiješ lovu na tilt.
gl hf
Odi do poštanske/pbz i uplati mi na račun. Kad vidim da je sjelo dobiješ lovu na tilt.
gl hf
aj daj mi podatke...
Adži napisao:Odi do poštanske/pbz i uplati mi na račun. Kad vidim da je sjelo dobiješ lovu na tilt.
gl hfaj daj mi podatke...
poslo sam ti.
podatke jel
oba dvojica ste rekli da cete uplatiit kad vam sjedne??
rudy988 napisao:Adži napisao:Odi do poštanske/pbz i uplati mi na račun. Kad vidim da je sjelo dobiješ lovu na tilt.
gl hfaj daj mi podatke...
poslo sam ti.
podatke jel
2340009-3102177364 ti je broj računa.
Uplati, javi kolko si uplatio i pošaljem ti. (imam $15 mislim na tiltu samo. mogu ti poslat dio tu dio na stars)
Može ovak ... prebaci mi 15$ na tilt i 8$ na stars .... uplatim ti 110kn i daj mi svoje cijenjeno ime i prezime da znam kad uplacujem u banci !
I budi pliz online kroz sljedecih sat vremena da veceras mogu krenut na grindanje .... okinut cu sa skenerom priznanicu koju sam uplatio kad se vratim (cca 20-30 min) tak da mi mozes instant prebaciti $$$ .... ok ?
nick ti je na oba isti !
ps. zas ja nemogu slat pm-ove ???
thnx !
Zadnji popravljao rudy988 (15-06-2011 17:39:19)
kad procitas ovo restartaj comp dvaput pa ces moci slat
Zadnji popravljao lord1911 (15-06-2011 17:43:41)
kad procitas ovo broji restartaj comp dvaput pa ces moci slat
znas da budem !
ime Željko, a prezime izvedi iz nicka. PM-ove nemožeš slat jer ti još admin to nije omogućio.
P.S. Dobit ćeš $22 i bit ću online do nekih 20h
ako ne uspijes poslat saljem ti instant na tilt 100dolara za tvoj projekt
ime Željko, a prezime izvedi iz nicka. PM-ove nemožeš slat jer ti još admin to nije omogućio.
daj ukljuci msn...
Adži napisao:ime Željko, a prezime izvedi iz nicka. PM-ove nemožeš slat jer ti još admin to nije omogućio.
daj ukljuci msn...
il mi pošalji broj moba na pm ....
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora