sokol napisao:Dobar je Tornament Shark, al ne i nuzan.
Respekt Adzi!
Stalno si na 10ak stolova?
Ja trenutno na ST SNG"s pumpam BR, pa me zanima ako si na MTT presao s single-a koliko ti je vremena trebalo da se priviknes, i kad si poceo primjecivati ozbiljniji pomak u profitu?
10-12 stolova, ali u setovima igram. Sad razmisljam da smanjim na 8, ali da ne igram u setovima, nego konstanto da imam 8 komada u pogonu i da nastavim tako s registracijom do xxh i onda lagano zavrsavam sa sessionom. To cu veceras probati (na pocetku sessiona prvih sat i pol-dva, pa cemo vidit kolko je profitabilno).
Igram na laptopu 15" na kojeg je "zakacen" Samsungov LCD od 22" pa mogu bez problema igrat na toliko stolova.
STT SNG nikad nisam igro. Imam nekih 100 ali onih DoN i to odigranih cisto iz dosade tako da ti na to pitanje ne mogu odgovorit. Prije sam igro SSS cash i pokoji MTT na ipoker mrezi, onda nesto MTT-a imam na FTP i na Bossu, tako da sam se nakon tih uspjeha odlucio prebacit na ove SNG MTT jer je varijanca puno manja nego u standardnim MTT-ima ali i dalje znam pokoji MTT odigrat, pogotovo ako ima yebacku strukturu (kao onaj od $2,75 u 23:00 po nasem vremenu na starsu)
P.S. malo OT, cekam da mi sjedne lova s MB-a na karticu i nadam se da ce sjest do nedjelje da mogu uplatit na PS zbog reload bonusa. vec sad bi ocistio 1/10, a imam osjecaj da cu veceras bacit neki yebacki session jer legnem spavat oko 4 i nest sitno i nemogu zaspat do 6, pa mislim produzit vecerasnji session za jos makar sat vremena.
Jest nesto, spremit si tekucine i perem :card_spade
Zadnji popravljao Adži (07-01-2010 23:43:24)
BUBBLE BOY
Stars: Adzivu
FTP: Zagavu