Tema: PS -> tek.
Prebacujem 100 $ na PS u zamjenu za 500 kn da se meni prebaci na tekući, šaljem prvi poznatijim članovima foruma, javite se ovdje pa ćemo preko poruka razmijeniti podatke, hvala unaprijed.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Prebacujem 100 $ na PS u zamjenu za 500 kn da se meni prebaci na tekući, šaljem prvi poznatijim članovima foruma, javite se ovdje pa ćemo preko poruka razmijeniti podatke, hvala unaprijed.
Ovo mi je poprilicno hitno, i mora biti obavljeno danas, 100 $ šaljem prvi na pokerstars account, trazim 490, a moze i 480 na tekuci (nisam siguran kako idu uobicajeni dogovori).
Zato pls odgovarajte
Da li mozda imas tekuci u erste?
EDIT: Tek sam sada vidio da ti to treba danas. Mene sutra ujutro nema pa mi PBZ i ZABA otpadaju pa zato sam i pitao ako si u Erste posto jedino ona radi do 18h.
Pozdrav
Zadnji popravljao masterboy (23-06-2011 18:33:07)
Nisam siguran kako banke rade danas i sutra, nisam se toga sjetio. Jesi iz zg?
Pa banke danas ne rade Sutra rade ali mozda skraceno, iskreno ne znam. Nisam iz zg. Pitaj ove malo jace igrace na forumu mozda oni imaju sta na tekucem za napraviti exchange.
Zadnji popravljao masterboy (23-06-2011 18:46:52)
Ako je netko zainteresiran, sutra mozemo takoder obaviti transakciju, dakle 100 $ sa pokerstarsa trebam na tekucem, po tecaju 4.5! Dakle, za 450 kn na tekucem.. Ako ste iz zg mozemo se i naci, nisam siguran kako banke rade sutra.
Ako je netko zainteresiran, sutra mozemo takoder obaviti transakciju, dakle 100 $ sa pokerstarsa trebam na tekucem, po tecaju 4.5! Dakle, za 450 kn na tekucem.. Ako ste iz zg mozemo se i naci, nisam siguran kako banke rade sutra.
Ako si PBZ, šalji na fakker11.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora