Tema: 3.30 Saturday Micro
stake-am par ljudi za ovaj turnir(sutra u 14:00).... splitamo 70/30 u moju korist
svi koji zelite igrati napisite SN sa starsa
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
stake-am par ljudi za ovaj turnir(sutra u 14:00).... splitamo 70/30 u moju korist
svi koji zelite igrati napisite SN sa starsa
moze meni ali ja ocu 60 40
70 30 nije bas fer
sn isti kao i nick
Ja nemam ni centa na PS,pa bi igrao...jedino ako ti je problem sto bi igrao na laptopu na kojem nemam hem...SN:Cro8173
Zainteresiran za stake, nick na starsu: dsaw91
Zadnji popravljao dsaw91 (25-06-2011 00:18:26)
moze meni ali ja ocu 60 40
70 30 nije bas fersn isti kao i nick
moze 50-50, ako udjes na FT sve ide tebi...??
Ja nemam ni centa na PS,pa bi igrao...jedino ako ti je problem sto bi igrao na laptopu na kojem nemam hem...SN:Cro8173
nije problem
ako niste znali, danas je promocija na starsu tako da svi koji ne udju u nagrade na ovom turniru, dobivaju besplatno ticket za sljedeci tjedan(koji ponovo ulazi u ovaj stake pod istim uvjetima... znaci ako ispadnete prije love, dobijete ticket za isti turnir iduci tjedan na kojem eventualne nagrade dijelimo opet 70-30)
poslano vama četvorici
...cekam da se javi dunjari ![]()
ako mogu i ja da dobijem stake.... imao sam nekih polovicnih rezultata na freerollovima i tako..nemam bankroll za nesto vise
FishermanB&H na starsima
edit: ja se ispricavam, ali necu moc igrat, kada sam se prijavio nisam ni gledo kada pocinje turnir misleci da je navecer ko i 99% ostalih "special" turnira, pare sam ti shipao nazad
Zadnji popravljao kerpoker (25-06-2011 12:59:20)
može i meni stake?, ako nije prekasno i ako nije problem što mi je ovo 2. post na forumu ![]()
Zadnji popravljao immortal (25-06-2011 15:33:40)
Kako stojite, ja sam užas 2,7k poštenu ruku nisam dobio. Bogu za plakat ![]()
Ja pauzu docekao s 4k,sad sam na 8k,upravo se poduplao...
Eto napokon lijepog pota
http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand-2d2c-Tournament-MP3-1417132.php
Nakon prve runde ova druga preporod 12k. Nadam se da će se nastaviti penjati ![]()
2.pauza - 8.3k - totalno card dead,sad bi me trebalo krenuti... ![]()
Ispao nažalost opet krenulo nizbrdo A10 vs KJ, došao mu J na flopu.
drz se bile ..pratim ja tvoj sto...super igraš.......
Ako dođemo na final table podjela ide 50-50 ?
...
Ako dođemo na final table podjela ide 50-50 ?
neznam gdje si vidio da ovo pise??
fisherman i immortal, nisam bio online pa nisam uopce vidio vase postove.... al bit ce opet sutra za neke turnire pa cete moci igrati
bile, gl ![]()
bile je još živ, dobro se drži. eto taman dok san pisa ovo pa je na 13k
Q8 imas pm...
Ispao i ja,645.
14.34 = 10,04 + 4.30
Doveo sam se 2 puta u takvoj situaciji da mi se call bas i nije svidjao,ali mislim da sam imao oddse i oba puta sam popusio...na kraju s 4bb zgurao se s JTs na 77 i izgubio flip...i to je to...Bit ce bolje drugi put... ![]()
Zadnji popravljao Bile (25-06-2011 18:45:49)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora