Re: Poker setup
Znamo da se sprdas,ti si skroman i ne volis se hvaliti.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Znamo da se sprdas,ti si skroman i ne volis se hvaliti.
Volim, ali samo ljudima do čijeg mi je mišljenja stalo.
croman19 napisao:Znamo da se sprdas,ti si skroman i ne volis se hvaliti.
UUUUUUUUUU to je bilo tako hladno od tebe.Ne mogu da vjerujem da si to napisao.
gmiko napisao:croman19 napisao:Znamo da se sprdas,ti si skroman i ne volis se hvaliti.
UUUUUUUUUU to je bilo tako hladno od tebe.Ne mogu da vjerujem da si to napisao.
hahahahahahha roba covjeku odma daj 100 dollara za najbolji post godine hahahahah presmijesno
hahaha, svaka cast imenjace, gori setup od mog
boli me trbuh od smijeha isuse........!!!
mile sry al ovo gace para...
hahahah i ja sam crkavao pola sata,i svaki put kad pogledam u sliku padam.
mile soory...al pre hebeno...
cuj sad za ozbiljno,imam ti jedan gericom stariji laptop kući ima mali kvar od-200/300kn ja sam prije igrao na njemu ako hoćeš pošaljem ti ga stvarno ne zezam se.
ozbiljno,koliko me nasmijalo toliko mi je bed da na ovom igra mislim ovo samo što nije comodore 64
Ma nije to toliko smijesno koliko ovaj panj i papuce hahah
da mislim dojam sveukupno je za krepat od smjeha mile car si i gotovo...idem sad pit ovo me dotuklo
mile soory...al pre hebeno...
cuj sad za ozbiljno,imam ti jedan gericom stariji laptop kući ima mali kvar od-200/300kn ja sam prije igrao na njemu ako hoćeš pošaljem ti ga stvarno ne zezam se.
Ma ova zvijer radi ko luda, samo si moram neku stolicu nabavit jer je mama rekla posto dolazi zima da ce panj morat u pec
Mislim da bi bilo fer da gmiko i roba poklone svaki po jedan ekran miletu.Mile ce reci caci da usjece par ovih panjeva da vam pokloni.Mama ce isto tako sasiti ove papucice pa ce vam poslati.
Ma ova zvijer radi ko luda, samo si moram neku stolicu nabavit jer je mama rekla posto dolazi zima da ce panj morat u pec
imam ti i jednu stolicu uredsku isto rabljenu fakat ako hoćeš poslat cu ti vjeruj u pon. odmah
alo croman i ostala ekipo,pa nije valja da ce mile igrat na ovome?????
ajmo malo dobre volje,mile nemoj ovo shvatiti krivo,evo ja ti šaljem stolicu rabljenu uredsku ništa special al nije ni loša.
Evo i moga
Dell XPS M1530 + Samsung SM 2232BW
Logitech MX Revolution + Razer Goliathus Precision
WD My passport 320GB
na desktopu CS Source i bejeweld 2 FTW
Zadnji popravljao Adži (09-01-2010 06:08:11)
mile88 nadam se da si zaradio od prosle godine za novi setup hahahhahah
ahahahahahaha
ja ne kužim kak uvijek nađete smiješne slike vezane uz temu o kojoj se razpravlja