Tema: Pitanje - kupnja HEMa
Kupio bih hem licencu za small stakes (NL50 max). Zanima me koliko se keyeva dobije? Ako dva, da li jedan key ide samo na jedan komp?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Kupio bih hem licencu za small stakes (NL50 max). Zanima me koliko se keyeva dobije? Ako dva, da li jedan key ide samo na jedan komp?
kljuc ti je isti, samo sto se moze koristiti na 2 kompa..
kljuc ti je isti, samo sto se moze koristiti na 2 kompa..
u isto vrijeme?
hicpra napisao:kljuc ti je isti, samo sto se moze koristiti na 2 kompa..
u isto vrijeme?
Da, u isto vrijeme!
Znaci nikako ne mogu sa jednom licencom koristiti hem na 2 kompa i laptopu?
Ako zelim imati hem na laptopu onda deaktiviram sa jednog od dva kompa i aktiviram na laptopu ili moram kupiti jos kljuceva?
Zadnji popravljao ajspingvin (20-07-2011 16:23:22)
Znaci nikako ne mogu sa jednom licencom koristiti hem na 2 kompa i laptopu?
Ako zelim imati hem na laptopu onda deaktiviram sa jednog od dva kompa i aktiviram na laptopu ili moram kupiti jos kljuceva?
mislim da moras kupit... jedna licenca ti vrijedi za 2 racunala ili jedan laptop i jedno radunalo ili 2 laptopa... nemozes koristiti na 3... a sad neznam dal postoji neka fora s tim da stalno aktiviras i deaktiviras kljuceve...
ajspingvin napisao:Znaci nikako ne mogu sa jednom licencom koristiti hem na 2 kompa i laptopu?
mislim da moras kupit... jedna licenca ti vrijedi za 2 racunala ili jedan laptop i jedno radunalo ili 2 laptopa... nemozes koristiti na 3... a sad neznam dal postoji neka fora s tim da stalno aktiviras i deaktiviras kljuceve...
hvala na pojasnjenju i hvala na hudu.
Pozdrav! je li itko probao nabaviti HM for free?
www.holdemmanager.com/store/poker-sites.php
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora