Re: Micros
@RedDevil moze bit suprotno jer je suprotno.. to sto ti nikad ne c/c 2para+ na flopu pa zato mislis da ti play na turnu izgleda bluffy i da ce te villan zato calldownat light je jer villan to nezna, a na NL4 sigurno ni ne razmislja o tvom rangeu na takav nacin. To sto si ti gore rekao isto se moze okrenut i rec: "c/r na turnu bas izgled strong jer sve semi bluff handove raisamo na flopu, znaci skoro uvijek cemo imat TPTK+ i villan mora foldat sve slabije od toga jer sta drugo imamo?".
Pa onda navedi i objasni koji nam je range za raise flop a koji za turn, jer se ne slazem s tobom.
Ti me stvarno uposljavas Ukratno kad god planiramo c/c flop u ovom spotu pa c/r turn radje bi odmah c/r flop, znaci ja ubiti ne vidim puno dobrih handova za c/c flop i c/r turn (jer imam određenu percepciju villana) osim seta 22, JJ i nekad dobrog drawa.
Generalno value range za c/c flop i c/r turn bi mi bio 2 para+, ali u nekim spotovima vs određenih villana moze bit i i puno slabiji ali necu o tome jer mislim da nas villan nije takav.
A sad se ti malo raspisi , reci sa cim se nisi slagao, objasni mi sa kojim rageom ti c/r flop, sa kojim c/r turn i sa kojim rangeom ocekujes da villan nastavlja u oba slucaja?