Tema: Cardistry+dubstep
Pozdrav svima, evo želio sam sa vama podijelit svoj novi video a nisam znao u koju temu da to stavim, pa eto ovako
have fun
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozdrav svima, evo želio sam sa vama podijelit svoj novi video a nisam znao u koju temu da to stavim, pa eto ovako
have fun
Ja s tobom nikad ne bi igrao home game (bez dilera)...
4% bi odjednom postalo 90%!
aplauz za čarobnjaka
keep up the good work
Svaka čast, stvarno jebeno izgleda.Posebno mi se sviđa ona fora s kraljem, jako dobro
Ja s tobom nikad ne bi igrao home game (bez dilera)...
4% bi odjednom postalo 90%!
+1
predobro...
klikni na slikicu
Zadnji popravljao Soob (30-07-2011 22:14:31)
hehe , puno hvala svima
Baš mi je drago da vam se sviđa
svaka cast! jel pratis mozda korisnika na youtubeu pod imenom "mismag822" ? mogao bi se prijavit za koje njegovo natjecanje ako vec nisi i pokupit neku nagradicu
svaka cast! jel pratis mozda korisnika na youtubeu pod imenom "mismag822" ? mogao bi se prijavit za koje njegovo natjecanje ako vec nisi i pokupit neku nagradicu
thnx , evo prvi put sad vidim tog korisnika, nagradice su ok , ali vidim da se radi o otkrivanju trikova a to baš i ne podržavam previše (u ovakvom obliku), jer oni koje to ne zanima dođu tamo , pogledaju, vide kako se trik rade i 98% njih ga niti ne nauči napraviti nego samo pokazuje frendovima da i oni znaju trik i na kraju ga otkriju, a ne vidim poantu u tome ,,
al vidim da se radi o trikovima za početnike pa ako netko želi naučiti par trikova za zezanciju frendova, na dobrom je mjestu, al ni jedan pro ih neće koristit jer su... pa neznam, silly
Isto kao što i nl200 regularu nema smisla igrati nl5 idući mjesec iz bilo kojeg razloga, tako je i ovdje sa onima koji su malo duže u tom biznisu
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora