Re: Nova knjiga: "Sit-n-Go strategija"
može info na Pm ?
tnx
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
može info na Pm ?
tnx
i ja bi knjigu...kome da se javim za podatke?
Dragan Ćalić
Petra Grubonića 3,
23250,Pag
ovo su moji podaci na koju ćete mi adresu poslat knjigu,ne mogu poslat p.m piše da mi je veza zastarjela,nemam pojma...ajde javite mi ako ste mi poslali knjigu
Podav.
Sensei pogledaj PM ide se za knjigu/Slovenija . lp.
Dragan Ćalić
Petra Grubonića 3,
23250,Pagovo su moji podaci na koju ćete mi adresu poslat knjigu,ne mogu poslat p.m piše da mi je veza zastarjela,nemam pojma...ajde javite mi ako ste mi poslali knjigu
Sejmen, niste mi e-mailom potvrdili narudžbu.
Cijena?
Zadnji popravljao vujo (02-08-2011 17:48:07)
Cijena?
poslao sam PM
sta ako sam izgubio knjigu?
Kako znaš da si ju izgubio?
Kako znaš da si ju izgubio?
Pa svaki put kad ju idem citat nemogu je nac
Zdravo , Sensei dali imaš nik: Sensei na pokerstrsima , poslo sam ti na tvoj email poruku, molim odgovori. l.p.
Zdravo , Sensei dali imaš nik: Sensei na pokerstrsima , poslo sam ti na tvoj email poruku, molim odgovori. l.p.
ne, moj nick na starsima nije Sensei. podatke sam ti dostavio mailom (budući da ne možeš slati PM).
fed77 napisao:Zdravo , Sensei dali imaš nik: Sensei na pokerstrsima , poslo sam ti na tvoj email poruku, molim odgovori. l.p.
ne, moj nick na starsima nije Sensei. podatke sam ti dostavio mailom (budući da ne možeš slati PM).
Provjeri uplatu. l.p.
Sensei napisao:fed77 napisao:Zdravo , Sensei dali imaš nik: Sensei na pokerstrsima , poslo sam ti na tvoj email poruku, molim odgovori. l.p.
Provjeri uplatu. l.p.
Hvala Sensei , dobijo sam knjigu vrlo korektno i posteno , josš jednom Hvala puno, Zamolijo bih te ako mozes da mi odgovoriš na moj email za još jednu knjigu ako postoji mogućnost. Hvala
stiglo.tnx
informacija onima koji su možda još uvijek zainteresirani, a još nisu nabavili ovu knjigu. javite se na PM i možete je dobiti BESPLATNO!
informacija onima koji su možda još uvijek zainteresirani, a još nisu nabavili ovu knjigu. javite se na PM i možete je dobiti BESPLATNO!
imas PM..
imas PM (ili mail, nisam siguran)
imas PM (ili mail, nisam siguran)
mail, odgovorio sam, kao i svima na PM
Zadnji popravljao Sensei (30-08-2011 20:50:53)
Zanima me dal još ima knjiga i da ostavim adresu? Hvala.
knjiga ima još nekoliko. poslao sam ti PM
Moze i meni pm o cjeni itd