Tema: UKIPT Dublin
upravo osvojio 1000eur prize package za ukipt dublin . jesam li slučajno te sreće da još netko s foruma ide na ovaj turnir ili će se iz nekog drugog razloga 8.-12.9. nalaziti u dublinu?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
upravo osvojio 1000eur prize package za ukipt dublin . jesam li slučajno te sreće da još netko s foruma ide na ovaj turnir ili će se iz nekog drugog razloga 8.-12.9. nalaziti u dublinu?
gratz
btw to ide pod hvalisanja i sl
gg krang
di si osvojio paket na kojem site-u ?
Bora Tajter ide koliko ja znam..
jep ide on samo sto je njemu od 24-28.08 to...
na starsima je bio kvalifajer. 24.-28.8.? to je onda nešto drugo.. bora javi se
njegovo je UO ( Unibet open )
sretno krang svejedno
Zadnji popravljao BugsBunnyD (05-08-2011 15:57:41)
i tako mi dođe danas mail da ispunim registracijski upitnik. pošto ga nisam znao do kraja ispunit odem do trgovine i u međuvremenu stigne mi mail da su registrirali da nisam dovršio upitnik do kraja i da ih slobodno kontaktiram na events department ako imam ikakvih pitanja.
svaka čast starsima. to se zove costumer support
i kako si prosa u dublinu?
i kako si prosa u dublinu?
Zadnji popravljao Bora tajter (19-08-2011 02:57:12)
malo san zavesla...malo jace..ko zna sta san ja vidia... :d
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora