Tema: PS down
Jel netko tko i ja ceka??? wtf
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jel netko tko i ja ceka??? wtf
I ja. i to bas kad sam razvaljivao jednog lika. Bah, ako ništa drugo, barem znam da nije do mene.
ma nis zanemarite post ps je bio down 5 min ali su blidovi nastavili rast lol
Bile napisao:meni je jos down...
pomozi coviku sa nekom od svojih slicica ....
PS: jel ima ko kakvih saznanja ..
mislin da nije nista iznenadno, jer su stolovi blokali nakon sta je zavrsio pot. Barem je meni tako na oba stola bilo. Jos se moglo i u chatu pisat. ...
U biti sad vidim da je na drugim stolovima igra krenula,ali ja se ne mogu ulogirati na ps...
Nemojte zanemarit post opet je neko sranje i ovo lol blindovi su nastavili rast not lol jer sam nakon toga odma ispao sa 3 turnira. Zanimljio cim sam stavio animation full pocelo je stekat! sorry ekipa
Bile napisao:meni je jos down...
Vecina je sitout"! evo ga opet se vratio ps
lol,igrao sam neki 3.30 4max turnir i sad odem pogledati na stol gdje sam igrao (naravno,jos sam log out) i nas 3 smo sitting out a ovaj lik bere blindove ko lud...
i opet je stalo
4ladX od kud tebi toliko slicica tih maloljetnica(vecinom) i zasto?
kurac se vratia. meni ne radi
lol,igrao sam neki 3.30 4max turnir i sad odem pogledati na stol gdje sam igrao (naravno,jos sam log out) i nas 3 smo sitting out a ovaj lik bere blindove ko lud...
to se dogodilo vecini koji su se odlogirali
i opet je stalo
A di pise da je maloljetnica?
Zadnji popravljao Bile (06-09-2011 02:57:49)
i opet je stalo
mozes pitat odkud. Ali nemozes zasto..
Papakoder napisao:i opet je stalo
4ladX od kud tebi toliko slicica tih maloljetnica(vecinom) i zasto?A di pise da je maloljetnica?
Ne zanm vjerovatno na osobnoj, domovnici, putovnici i sl.
Papakoder napisao:i opet je stalo
4ladX od kud tebi toliko slicica tih maloljetnica(vecinom) i zasto?mozes pitat odkud. Ali nemozes zasto..
Imas pravo nepristojan sam, kao da je moj zivot savrsen
5/9 sitting out of the 215$r WCOOP-06 final table while others steal blinds
All tournaments have been paused while we attempt to resolve the issue affecting gameplay. Tournaments wiill resume as soon as possible . When we are ready to resume, we will post a 5-minute warning before doing so.
Administrator kaze da bi trebali nastavit za 2min. GL
prijava odnosno registracija za objavu odgovora