Tema: 3D printer
epic
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
SIIIIIIIIIIIIIIICK! nisan ni skuzia sta in znaci 3d printer, dok nisan VIDIJA
kad naprave jos da se moze stavit iphone unutra i dobijes novog. Puno toga ce izgubit smisao, ono vodit ce se rat oko ovoga, ko u filmovima ... UUUU
kad naprave jos da se moze stavit picka unutra i dobijes novu. Puno toga ce izgubit smisao, ono vodit ce se rat oko ovoga, ko u filmovima ... UUUU
fyp
imala sam priliku to vidjeti uzivo u linzu... do kakvih savrsenstva to ide... i najzahtjevnije modele printa bez greske
kakva mašina....
OT: teich vrati slovima boju.
teich vrati slovima boju.
+1
haters gonna hate
ovako nesto su nam demonstrirali
p.s. jel valja sad
nasla sam jos neke zanimljive slike iz tog muzeja u linzu .. radjene su od nekog metala, ali mi izgledaju pre pre
Daj se prestanite pokušavati uvlačiti curi u gaće toliko, znam da je jedna od rijetkih na forumu ali pretjerujete.
Daj se prestanite pokušavati uvlačiti curi u gaće toliko, znam da je jedna od rijetkih na forumu ali pretjerujete.
wtf O.o
do mojih gaca sigurno nece nitko ni blizu s ovog foruma...
ako ne kuzis malo zajebancije u podforumu [Zabava] onda il si fulao forum il te zivot gadno sjebao
koste napisao:Daj se prestanite pokušavati uvlačiti curi u gaće toliko, znam da je jedna od rijetkih na forumu ali pretjerujete.
wtf O.o
ako ne kuzis malo zajebancije u podforumu [Zabava] onda il si fulao forum il te zivot gadno sjebao
Možda sam malo pretjerao oko opisa( iako je istina) ali na svaki tvoj post ima barem 2-3 odgovora koji nemaju puno smisla na svim podforumima. I nisam te nazvao kurvom ili štajaznam da se moraš branit, nemam nikakvo mišljenje o tebi jer te ne poznam a nisam se tebi ni obratio.Zato smiri hormone.
nedaj tejo nedaj
(Upravlja Tilt, boboman, dfable, moremore)
nadam se da ce decki poduzeti neke mjere ovdje cim prije.. da ne bih morala ja pisati zbilja svoje misljenje o ovakvim komentarima
pusa pusa
kaj se tiće 3d printera iamju ga u tehno centru u vž-u, bar su ga imali dok sam ja išao na multimediju prije cca 6g
neznam jel ista stvar, ovaj je nanosil prah u slojevima, ja nisam išao gledat al dečki koji jesu su rekli da napravi malu stolicu i sl.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora