Tema: combo vs 3 ribe
ovak sva tri u potu su ribe, ovo nije konkretno pitanje za ovaj hand neg je hand više kao primjer.
zanima me kaj je u takvim situacijama naj ev. meni je ovdije bilo onak baš svejedno, raiseao sam smal da stavim ovog najmanjeg stacka all in, a za ova dva sam mislio ako calaju super, pune pot dok ja imam velik eq, ako raiseaju opet super.
iskreno ja ovdije nisam puno razmišljal, onak po filingu sam imo osječaj da će sva tri calati i na turnu sam ip i imat ću dosta opcija.
zakaj pitam, pa gledam neke videe i vidim da neki proovi ne divljaju s jakim drawovima ip, dok je oop naravno druga stvar.
zanima me baš dok je ovak multi pot, pošto ovdije i ak sam behind od jednog igrača kad gledamo udio pota s obzirom na eq moram biti +ev ako nas je 3 i više, osim ak oba imaju set.
znači kak bi vi ovdije odigrali, brzo, sporo itd, igarči su jedna riba veće od druge, također da smo vs 3 regulara?
SB ($3.93)
BB ($17.64)
UTG ($32.18)
CO ($18.68)
BTN (hero) ($61.75)
Dealt to BTN (hero)
Preflop: (Pot is: $0.35)
UTG folds, CO calls $0.25, BTN (hero) calls $0.25, SB calls $0.15, BB checks
Flop: (Pot is $1, 4 players)
SB bets $1, BB calls $1, CO calls $1, BTN (hero) raises to $3.5, SB calls $2.5, BB raises to $17.39 (All-In), CO folds, BTN (hero) raises to $31.28, SB calls $0.18 (All-In)
Turn: (Pot is $54.35, 3 players, 2 all-in)
River: (Pot is $54.35, 3 players, 2 all-in)
Total Pot: $54.35 | Rake: $2