Re: binoPRO on unibet
recite vi šta hoćete ali lik je zakon, ni jednom se nije naljutio ili se posvađao s nekim već samo pozitiva
istina, nema takvih na ovom forumu, uključujući i mene
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
recite vi šta hoćete ali lik je zakon, ni jednom se nije naljutio ili se posvađao s nekim već samo pozitiva
istina, nema takvih na ovom forumu, uključujući i mene
lol, kupio si novi komp a istovremeno nas obavještavao o svemu, uz to prije 15 dana si dao zadnjih 350 $ za bet, tražio stake ovdje, dobio 100 €stake prije 2 dana, a danas si imao keša za kupit novi komp...
pošto je novi komp, onda nebi trebo bit problem da se spojim prek teamviewera samo da vidim stanje u trackeru?
danas san zaradija nesto sitno, nije puno al covika veseli
Uploaded with ImageShack.us
ukupno fali pun k handova al cu stici nadoknaditi mislim
i jos sam sa 10$ koje san ima na starsima diga se u 120 posla 60 na mb u slucaju da se istiltan, i falija combo draw za 100$...
i sad cu si 60$ s mb prebaciti na unibet
sinoć si postao ovo stanje, od tog stanja nastavljamo
bet traje do 28.10 23:59
po jučerašnjem stanju bio si u minusu 227. 11 € i odigrao si 123 054 ruke
do 28.10 moraš odigrat 279 946 ruku i biti u plusu 227.11 €, zadnji put kada si postaoi graf za nl4 si imao 2,7 BB/100 handova tako da do kraja beta moraš imat 0,5bb/100
zbog ovoga danas ti se ne produljuje trajanje beta!
bolesno mora odigrat over 15k ruku po danu ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
perpetuum_kaizen napisao:danas san zaradija nesto sitno, nije puno al covika veseli
ukupno fali pun k handova al cu stici nadoknaditi mislim
i jos sam sa 10$ koje san ima na starsima diga se u 120 posla 60 na mb u slucaju da se istiltan, i falija combo draw za 100$...
i sad cu si 60$ s mb prebaciti na unibetsinoć si postao ovo stanje, od tog stanja nastavljamo
bet traje do 28.10 23:59
po jučerašnjem stanju bio si u minusu 227. 11 € i odigrao si 123 054 ruke
do 28.10 moraš odigrat 279 946 ruku i biti u plusu 227.11 €, zadnji put kada si postaoi graf za nl4 si imao 2,7 BB/100 handova tako da do kraja beta moraš imat 0,5bb/100
zbog ovoga danas ti se ne produljuje trajanje beta!
jucer san igra od ponoci do podne i ima plus 130€ valjda je unibet tracka to, san neman ptr, ni hand history, tribha viditi sa unibeton
ili ako si za bora za novi bet igra bi na starsima i unibetu 0NE MONTH ONE MILION HANDS
ako ne, onda nastavljamo ovaj bet di je stalo..
i di stavin na unibetu da mi sejva hand history
bolesno mora odigrat over 15k ruku po danu ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
max 10 stolova dođemo do nekih 17 h/dan, a najjači dan dosad mu je bio 13 k i to još dok je bio svjež, već je odavno svima jasno da nema nikakve šanse al eto dečko ne odustaje
da novi bet, sta ce mu novi bet kad ima sigurnih 350$ ?
igra san u jako losim uvjetima, komp je blokava, najmanji monitor na svitu, net izbaciva,nedostatak trave...
a sada su nova vremena, kupija san novi komp i jako sam vruc
jucer san igra od ponoci do podne i ima plus 130€ valjda je unibet tracka to, san neman ptr, ni hand history, tribha viditi sa unibeton
ili ako si za bora za novi bet igra bi na starsima i unibetu 0NE MONTH ONE MILION HANDS
ako ne, onda nastavljamo ovaj bet di je stalo..
i di stavin na unibetu da mi sejva hand history
mislim da ti se to nigdje ne tracka osim u tvom hand historiu, koliko ja znam unibet ti ne može poslat hh, tako da se za stanje uzima zadnja slika, bolje si sredi di ti sprema hh jer ti ćeš ostat i bez ovih ruku..
kad izgubiš ovaj bet, onda možemo dogovorit novi, sviđa mi se tvoj prijedlog
igra san u jako losim uvjetima, komp je blokava, najmanji monitor na svitu, net izbaciva,nedostatak trave...
a sada su nova vremena, kupija san novi komp i jako sam vruc
zašto bi ti onda netko ukrao to smeće od kompa?!?
čini mi se da pucaš po šavovima...
aj da se spojim teamviewerom na tvoj komp, da vidim sad ovo stanje a usput ti vidim di ti sprema hh...
H A L U C I N I R A S
0NE MONTH ONE MILION HANDS
perpetuum_kaizen napisao:igra san u jako losim uvjetima, komp je blokava, najmanji monitor na svitu, net izbaciva,nedostatak trave...
a sada su nova vremena, kupija san novi komp i jako sam vruczašto bi ti onda netko ukrao to smeće od kompa?!?
čini mi se da pucaš po šavovima...
meni predobro kak mu netko ukrao kraj staforda i onak sigurno je sve iskapcao iz struje, pa je miš zapeo, tastatura pala, pa je vukao žice i da nitko nije skužio ni on ni ker )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
haha, da još kad me zvao je reko da su mu i zvučnike ukrali
Sad ga je meni zaj, malo se zaletija da ce napravit 400k ruku i svatija da nemoze i sad neznan sta bi pa se poceja i drogirat i halucinirat i izmisljat a zapravo gubi puno vise od 350$ beta jer sjebat ce i roll i zdravlje a i jadnoga pasa jer ga nema ko odvest vanka jer on non stop igra. STVARNO TUZNA PRICA.
Sad ga je meni zaj, malo se zaletija da ce napravit 400k ruku i svatija da nemoze i sad neznan sta bi pa se poceja i drogirat i halucinirat i izmisljat a zapravo gubi puno vise od 350$ beta jer sjebat ce i roll i zdravlje a i jadnoga pasa jer ga nema ko odvest vanka jer on non stop igra. STVARNO TUZNA PRICA.
Lako je meni za njega, zaj je meni pasa.
aj da se spojim teamviewerom na tvoj komp, da vidim sad ovo stanje a usput ti vidim di ti sprema hh...
moze, dodi na fb
koje to lude gljive jedeš??? daj prodaj meni
imas pm , hahahahaha
Na stranu sa svime ovim. Kolko bi on rakebacka već za ovih 120k handova na NL4 trebo dobit ako je +-100eura?