Tema: lol river overshove blef fail
lik je 26/20, 3bet 13, fold to cbet 30, nekoliko me puta prije floatao ip i raiseao kasnije str-tove, a i 3betao i ja sam foldo (mali poketi na grdim boardovima i totalni air), i onda ovaj hand
na flopu mislim da je slab, suh board zakaj bi donko set, dva para mislim da nema nikad, eventualno 8x, možda 99/77, iz tog razloga nisam ni ja raiseao, a i nemam eq pa sam odlučil play kasnije napravit, ako padne scare karta, on uspori ili eventualno odustat ak nastavi na blank turnu za mene
turn imam par i beatam sve TJ, QJ, Kx, Ax, itd, on chekira i value u betu ne vidim, e sad river pota. problem je kaj bi vjerojatno s par+str draw ili fd nastavil na turnu, tak da mislim da to nema, još uvijek beatam dosta handova al nekak mi je previše za calat pa da mi okrene 8T, 99, slowplayani veliki poket i sl. tak da sam shipno
frajer me snapo , muči me kaj neznam dal me je to ownao ili je fish, je da ni ja ne repam puno al ono kad tu blefam , kasnije nije neke gluposti radil, možda je stightal zbog stacka, proba sam kasnije overbetat s handom al je foldo sunce mu .....
neznam, svako mišlenje dobro došlo, hvala
BTN (hero) ($25)
SB ($25.45)
BB ($55.82)
UTG ($25.14)
CO ($58.06)
Dealt to BTN (hero)
Preflop: (Pot is: $0.35)
UTG & CO fold, BTN (hero) raises to $0.7, SB folds, BB calls $0.45
Flop: (Pot is $1.5, 2 players)
BB bets $1.5, BTN (hero) calls $1.5
Turn: (Pot is $4.5, 2 players)