Re: 2NL - Fear Tilt, Dropping Nuts

Andre_787 napisao:

smanji hud za boga miloga na samo osnovne stvari

to sam mu i ja rekao

00

KJ si mogao otvoriti s MP-a
A9S s MP-a isto
foldo si AT s SB vs. BTN što je malo weak
77 ne bi betao na boardu 69sTs2
otvori KJ SB vs BB
prevelki con.bet s AJ na 34s6s boardu i neznam jel bi betao
3bet s 44 s BTN vs MP je ok, al je bitno jel znaš zašto 3betaš
AA veći 3bet vs shortija, imaš još 3 igrača iza. a i callat će i 0,12 i 0,18
A8 s BTN bi con. betao flop KK6, a ne tek na turnu
A3 nebi otvorio protiv shorta na BB
loš mi je bet sJT na 57799 na riveru
raisao bi 89 289 flop nakon donk beta
dalje nisam gledao.

Nowdays, at financial crisis, I dont give people to much kredit for second and third barrel!
00

28

Nekako sam se priviknuo na ovaj hud. I nije toliko puno podataka jer ih negledam uvijek sve.

Evo sto je sto je objasnio verneer u svom topicu:
http://forumserver.twoplustwo.com/69/micro-stakes-pl-nl/moving-up-through-unl-2010-a-676130/index49.html#post16238863

Eto tako ja imam isto, samo sam jos dodao Limp fold u zadnji red zadnji broj i u predzadnji, zadnji broj mi je 3 bet iz blindova sto je jako bitno jer neki momci uopce ne 3 betaju iz blindova, a kad su u poziciji su ludjaci.

A limp fold mi je bitan da ako je dobra situacija i limperi ce vrlo vjerojatno foldat da mogu ici s jako sirokim rangeom. A kada vidim limpera koji ne folda niti pod razno da barem imam neki postflop hand.

Eto ja cu sad nastavit s igranjem, ucenjem. Borobom protiv tilta. I tako.
Al mislimda bi mi se trebalo drasticno dic igra nakon razgovora s Rounderom. Objasnio mi je neke stvari o kojima nisam ni razmisljao. I u samo par izgubljenih ruku mi pronasao mozda najveci leak koji imam. A to je da previse cijenim ruke preflop. Pogotovo kad smo deep 250bb.

01

Name / #Hands / VPIP
PFR / 3Bet / AF
Cbet / FCbet

Eto to je bio moj HUD s kojim sam beatao i NL10 prije nego što sam ga mijenja i iskreno mislim da je i to previše i da ti u principu trebaju samo ova prva dva reda...

Nisam baš pogledao cijeli video, no od onog što sam vidio i iz tvojih postova na forumu zaključio sam da ti sam sebe konstantno i konstantno izlevelaš. Činjenica je da tvoji protivnici nisu nikakvi Antoniousi, Iveyji i durrrrovi i da 99 % protivnika do barem NL10-NL25 UOPĆE ne razm. što ti u nekom dijelu ruke predstavljaš već igraju 100 % straightforward. I ti tzv. regulari nisu ništa drugačiji i zato nemoj previše filozofirat već jednostavno igraj ABC poker.

Naravno, niti to nije lako i kad zapneš samo pitaj na forumu ili na skypu, ali kad vidi tvoje opise neke NL2 ruke padne mi mrak na oči - brijem da većina tvojih protivnika ne bi razumijela niti 5 % tvog opisa njih, a kamoli neki drugi dio teksta...

eto, ovo je bila samo dobronamjerna kritika. gl at the tables mate wink

Goran Markuš (blog) - http://goranmarkus.com/hr
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus
00

imho af mu ne treba...

Online poker is rigged, they are responsible for the 9/11 terrorist attacks.
00

31

BoyFromBalkans napisao:

imho hud mu ne treba...

fyp

00