Tema: dajem stars za tekuci
dajem 100$ na starsima za 500kn na tekucem racunu. povjerljivima saljem prvi a ostalima preko posrednika. moze i vise od 100$
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
dajem 100$ na starsima za 500kn na tekucem racunu. povjerljivima saljem prvi a ostalima preko posrednika. moze i vise od 100$
uzet cu ja tih 100 baksa...pitaj nekog da bude posrednik
moze..evo ako ima neko povjerljiv da bude posrednik nek se javi..nemrem slat pm,jel ti pase zagrebacka banka i jel bi uplatio danas ili?
Može zagrebačka,kad se(ako se)netko javi sendaj mu 100...ja sutra prije posla u 08:00 ti uplatim kad potvrdis da je stiglo reci posredniku
mogu vam ja biti, shipnes na Decolakalova na starsu, kad primim napisem ovdje da moze uplatit na tekuci
edit:moram sad ici nekam, kasnije kad vidim da sam primio na starse tu napisem
Zadnji popravljao deco99 (07-11-2011 21:56:57)
moze poslat cu ti za 15min..ToldYtoFold posalji mail ili nes di da ti posaljem broj tekuceg racuna
primil sam na starsu,napisite mi kamo da posaljem kad radic21 primi na tekucem
Zadnji popravljao deco99 (07-11-2011 23:38:50)
Moze,valjda moze bit deco isto posrednik tak da cu mu poslat jos 100 a ti meni posalji u pm mail ili nes di da ti posaljem broj tekuceg..a on kad vidi nek napise tu da mu je sjelo
@radic poslo sam ti pm
valjda moze bit deco isto posrednik
mogu
@radic..nije to taj broj..ide ti 2360009-nesto
kak nije ja sam radio vec transakcije, samo sa tim brojem i normalno su prolazile..taj broj koji si ti napiso je ak saljes iz druge banke ja mislim
fak zabrijo sam haha..nista, sendam u 8 ujutro..@deco pmnem ti nick..hvala!
deco poslo sam ti jos 100$ za tonova
primljeno
@tonov posalji mi tu il na pm nick kamo da posaljem kad radic potvrdi da je primio na tekucem
uplatio mi je ToldYtoFold,deco posalji mu na stars..hvala obojici
nece mi se trenutno spojit na starse budem mu poslao cim se logiram
nece mi se trenutno spojit na starse budem mu poslao cim se logiram
server restart...
evo sad proradio
poslao ToldyToFold $100 na starsu.
za ovih ostalih $100 ak se tonov ne javi uskoro saljem nazad na nick s kojeg sam dobio..
ej tu sam ,nemoj slati nazad nego cu uzeti sutra ako moze, jer sad nisam u mogucnosti uplatiti
moze sutra,samo posalji mail ili nes di da ti posaljem broj tekuceg..
evo mail antonio.jelenkovic@gmail.com, deco salji na nick tonovmaster. Hvala
prijava odnosno registracija za objavu odgovora