Re: PokerPro FAJT - dogovori oko batinanja
hoće li biti stream ?
ma kakav stream, idi na live...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » PokerPro FAJT - dogovori oko batinanja
hoće li biti stream ?
ma kakav stream, idi na live...
Je pao kakav dogovor za NisiPazio vs Boboman ?
Nije.
2. runda submission
kak mislite bodovat ovo u slucaju da niti jedan ne uspije u zadanom vremenu napravit polugu, jel ide pobjeda onom koji je vise pokusavao ili je draw
bodovanje po bjj sistemu. zna se tocno koliko bodova donosi koji move.
kaj mislis da stvarno oni to znaju
Nije.
Mislis nije još ili ?
Bit cu razocaran ako se ne odrzi ipak je tvoja izjava
ja se mogu sa svima potuc.
kaj mislis da stvarno oni to znaju
pa valjda misle uzet nekog pravog sudca
boboman napisao:Nije.
Mislis nije još ili ?
Bit cu razocaran ako se ne odrzi ipak je tvoja izjavaboboman napisao:ja se mogu sa svima potuc.
Pa da, mogu se potuc s bilo kim, nije mi problem... ali izgleda da tebi je kad me toliko prozivas
svaki bolji trener zna bodovat kaj dat ce mo mu 200kn od prodaje ulaznica
@boboman
Pa "prozivam te" jer me zanima, a dogovori su "javni" pa ne kuzim sta se cudis da pitam kad vec nisi sam odgovorio.. obzirom da se trebalo odrzat u Ri ja bi mogao doc pogledat i vidit kako bi to izgledalo, zato sam znatizeljan.
Iz moje perspektive ne vidim zasto se ne bi odrzalo obzirom da si pokazao interes i da se NisiPazio javio da bi cak dosao u Ri da se odrzi.. a ja sam znatizeljna baba i zanimalo me sta znaci "nije" jer taj mi odgovor nije bas jasan.
Tonac, zajebavam se.
Takodjer, citaj pozornije, NisiPazio je govorio za PES zajebanciju. Osim ako ja nisam nesto krivo shvatio?
Sto se tice nekakvih meceva, svoje sam rekao i jos jednom cu ponoviti. Ako ima dovoljno kandidata za ring, realizacija takvog eventa se planira mjesecima unaprijed.
A ako imas takav crush na mene, Drill Centar Rijeka - svaki dan oko 19h sam tamo
Nemam crush na tebe, ali razmisljao sam da te "izazovem" na match zato sam te i pitao jesi kad trenirao borilacke sportove.. obv kad treniras nemam sta trazit u ringu sa tobom
Ovo za PES ili sta vec mozda nisam dobro skuzio, ja sam mislio da se dogovara match pa me iskreno full zanimalo, vec sam rekao zasto jel
nhf, ja to sve dobronamjerno
baš zbog toga bi bila šema da ga izazoveš... ako si viši od njega mozes se kondcijski pripremit i uci u formu, malo nabit snage u teretani, i uz dobre oddove ga dobit ako padne kakav lucky punch u prvim trenucima borbe. ne kuzim ovo bi ne bi...
ovo za igrice ću zanemarit, što se tiće eventa ja sam apsolutno za da se to održi, da se iznajmi neki prostor di čemo imati uvjete
192/75 3god muay thai
I ja sam za, 187/75 5god kafanski stil
baš zbog toga bi bila šema da ga izazoveš... ako si viši od njega mozes se kondcijski pripremit i uci u formu, malo nabit snage u teretani, i uz dobre oddove ga dobit ako padne kakav lucky punch u prvim trenucima borbe. ne kuzim ovo bi ne bi...
Nikakva snaga, teretana, lucky punch itd. nemože pomoć nekome tko nezna osnovni direkt ispucat .
Ili badminton?
umjetničko klizanje!
hahaha..
Nikakva snaga, teretana, lucky punch itd. nemože pomoć nekome tko nezna osnovni direkt ispucat .
+1
+1
krenuo sam s pripremama, zasad gledam coaching videe
tajteru hocu se i ja fajtat s tobom, ulazem 2k dolara na sebe