Tema: Kako postati profesionalni pokeraš?
Zanima me kako postati profesionalni poker igrač? Kako uči u neki poker tim i opčenito kako ti poker može postati posao na ovaj ili onaj način?
Zadnji popravljao dsaw91 (24-01-2010 19:45:27)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » Kako postati profesionalni pokeraš?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Zanima me kako postati profesionalni poker igrač? Kako uči u neki poker tim i opčenito kako ti poker može postati posao na ovaj ili onaj način?
Zadnji popravljao dsaw91 (24-01-2010 19:45:27)
pocni se samostalno financirat iz mjeseca u mjesec iskljucivo od pokera.
naucis beatat neki limit i ako od toga zaradis dosta da mozes normalo zivjet po svojem nekom standardu mozes rec da si poker pro ili semi pro ako jos nesto radis uz to
prvo pravilo poker profesionalaca je da ne govore o poker profesionalcima.
Zadnji popravljao boboman (24-01-2010 20:13:57)
ne mislim nužno na profesionalnog igrača. Zanima me kako počet zarađivati novac na bilo koji način u poker industriji tipa promotora i sl?
Pa to možeš i sam logično zaključit. Svi siteovi ti nude novce ako dovedeš igrače preko svog linka (to se bar stalno reklamira), a kaj misliš zašto pokerpro nudi bonuse i rb ako se registriraš preko njihovog linka?
Pa to možeš i sam logično zaključit. Svi siteovi ti nude novce ako dovedeš igrače preko svog linka (to se bar stalno reklamira), a kaj misliš zašto pokerpro nudi bonuse i rb ako se registriraš preko njihovog linka?
Jer su veliki domoljubi i zele da svi Hrvati dobro zive i zaraduju.
niveaformen napisao:Pa to možeš i sam logično zaključit. Svi siteovi ti nude novce ako dovedeš igrače preko svog linka (to se bar stalno reklamira), a kaj misliš zašto pokerpro nudi bonuse i rb ako se registriraš preko njihovog linka?
Jer su veliki domoljubi i zele da svi Hrvati dobro zive i zaraduju.
+1
kaj nije za postat pro igrac dovoljno uzet neki kul nick kao durrr i regat se na neki poker forum?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora