Re: NL 20
1.Laički, mislim da kad bi prošao u HEM-u ovakve situacije u kojima si se zgurao na flopu sa overpairom na ovakvom ili sličnom boardu, u 80%-90% njih si beatan.
2.Što se konkretno handa tiče, mislim da i 88 i AT calla, AK neće nikad tako zgurat, T8 calla, QJ calla. (AF ne smatram presudnim, ali je veliki + u prilog tomu)
3.Također, mislim da nitko ne radi razliku između calling i c/shoving range-a. Ako shova JJ,AT,88,AK,T8,QJ, koji mu je onda calling range? Pa nije da nema razlike između calling i c/shoving range-a.
4. Dajem mu sljedeći range s kojim će nastaviti flop, a da smo bolji: AT,T8,JJ,88,QJ, od toga mislim da ništa osim JJ ne shova, već samo call-a. A i JJ ako ima imalo mozga u glavi može callat, ne nužno shovat.
5. Kad pogledam statse još mu više sužavam range na slowplayang monstera, AA,KK ili TT,99
Da nema poziciju, mogao bi mu malo proširiti c/shoving range, ali ništa značajno...recimo QJ.
Također, treba sagledati situaciju iz protivnikove perspektive. Zašto bi on tu shovao JJ, AT, 88. Treba pretpostaviti i da on kuži neke osnove i da shove tih kombinacija nema nikakvog smisla. Pretpostavljamo da nije neki idiot, a i statsi idu tomu u prilog.