Tema: Coaching
znali netko nesto o ovome, gdje u hrvatskoj postoji takvo nesto i koje su cijene?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
znali netko nesto o ovome, gdje u hrvatskoj postoji takvo nesto i koje su cijene?
mislim da skoro nitko sluzbeno ne nudi coaching u hrv... ali ako te zanima napisi za koju igru trebas i mogu ti prilicno precizno reci tko su 2-3 najbolja igraca u hrv u toj igri pa ih kontaktiras...
i molim te, nemoj uzimat coaching od nekog tko ti ne pokaze da na 100k+ handova ne unistava ono za sto zelis da te coacha...
mislim da skoro nitko sluzbeno ne nudi coaching u hrv... ali ako te zanima napisi za koju igru trebas i mogu ti prilicno precizno reci tko su 2-3 najbolja igraca u hrv u toj igri pa ih kontaktiras...
Pitao sam dečka koji ima nick na ovom forumu moremore, ali neodgovara, nema ga nikako na forumu.
Zanima me SNG NL Holdem.....
i molim te, nemoj uzimat coaching od nekog tko ti ne pokaze da na 100k+ handova ne unistava ono za sto zelis da te coacha...
??????????????????????????
Knez ti želi reci da coaching uzimas od provjerenih igraca koji su igrali barem 100 000 handova na limitima za koji ti želis coaching i pod uviejtom da su winning igraci na tome levelu.
ukratko ne zelis placati nekome coaching ako on ima samo cca 15 K hanova te je u minusu jel tako?
Pa naravno...zato i trazim savjet od Vas iskusnijih...Dakle zanima me SNG NL Holdem...pa eto ako imate kakvih preporuka
Mislim da ti je za SNG najbolje da počitaš par strateških članaka. Jer su SNG-ovi jednostavni za igranje, osim kod bubble-a, a i o tome imaš članaka.
PS: ovi pro-ovi, koji su izlistani večinom igraju cash. Pogledaj pod 'Što igram'.
Mislim da ti je za SNG najbolje da počitaš par strateških članaka. Jer su SNG-ovi jednostavni za igranje, osim kod bubble-a, a i o tome imaš članaka.
PS: ovi pro-ovi, koji su izlistani večinom igraju cash. Pogledaj pod 'Što igram'.
Znaci tvoj savjet je da ne uzimam nikoga?
Par puta sam se okusao u cash game , ali mi jednostavno bas i neide, dok mi SNG idu jako dobro i stvarno sam zadovoljan napretkom.
roba59 napisao:Mislim da ti je za SNG najbolje da počitaš par strateških članaka. Jer su SNG-ovi jednostavni za igranje, osim kod bubble-a, a i o tome imaš članaka.
Par puta sam se okusao u cash game , ali mi jednostavno bas i neide, dok mi SNG idu jako dobro i stvarno sam zadovoljan napretkom.
Mislim da ti je bolje da uzmeš neki coaching site. Više ćeš naučit. A i nema u hrvatskoj nekog pro-a koji igra SNG-ove.
tonivk napisao:roba59 napisao:Mislim da ti je za SNG najbolje da počitaš par strateških članaka. Jer su SNG-ovi jednostavni za igranje, osim kod bubble-a, a i o tome imaš članaka.
Par puta sam se okusao u cash game , ali mi jednostavno bas i neide, dok mi SNG idu jako dobro i stvarno sam zadovoljan napretkom.Mislim da ti je bolje da uzmeš neki coaching site. Više ćeš naučit. A i nema u hrvatskoj nekog pro-a koji igra SNG-ove.
preporuci mi neki sajt...
roba59 napisao:tonivk napisao:Znaci tvoj savjet je da ne uzimam nikoga?
Par puta sam se okusao u cash game , ali mi jednostavno bas i neide, dok mi SNG idu jako dobro i stvarno sam zadovoljan napretkom.Mislim da ti je bolje da uzmeš neki coaching site. Više ćeš naučit. A i nema u hrvatskoj nekog pro-a koji igra SNG-ove.
preporuci mi neki sajt...
SitnGo Grinders, PokerXFactor...
Ovako, nije neki coaching ili nesto, nego trazim nekoga tko igra turbo MTT SNG na starsu za diskusiju.
To bi bila neka "study group" preko skype-a ili tako nesto (kao sto ima ekipa koja igra HU SNG)
Vidim da si iz vk, pa mozemo i neki sweat session napravit ako si mislio na MTT SNG.
Pozdrav
E pa moze ....poslat cu ti na pm skype...pa se javi ja isto igra SNG na Starsu......
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora