Tema: TPTK turn call or fold?
statsi na 1,5k handova:
VPIP: 39
PFR: 15
FoldCB: 80
RaiseCB: 7(41)
TurnCB: 59
hand: http://weaktight.com/7065706
Zadnji popravljao Stormpay (14-10-2014 23:38:34)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
statsi na 1,5k handova:
VPIP: 39
PFR: 15
FoldCB: 80
RaiseCB: 7(41)
TurnCB: 59
hand: http://weaktight.com/7065706
Zadnji popravljao Stormpay (14-10-2014 23:38:34)
bilo bi dobro da si stavil neke aggression statse da se vidi e je sposoban FD tak odigrati
ali generalno mislim da bu većina ljudi na tom limitu checkirala FD na turnu pa mislim da si dobro odigral
Ovo je UTG vs MP situacija. Ne vidim da on tu flop rejza s slabijim, pogotovo s tak malim raise cb. Fold flop.
2.1 mu je aggression factor.
Tu moje neprofesionalno iskustvo stupa na snagu. Ne vidim kaj beatam nakon raisea, a s druge strane mi kazu da sam pretight kad foldam TPTK na flopu pa sam odlucil call i c/f na turnu. Znaci nema bas draw u rangeu, a jedino je greska call flop posto mu je range set ili KK+? Tnx
mene sad tu zanima da li je greska foldati turn ako je vec callao flop i ne dode pik na turnu?
Nisam bas neki strucnjak za cash, ali lik kojem je VPIP 39, tu moze imat i i KQ, 77, 88 ,99, TT , plus flush drawovi i raiseat to na flopu. Tak da, po meni, olako bacen TPTK.
Misliš da bi imal samo 7% flop raise cbet da ima to u flop raising range-u?
treba nam cca 22% da je on raisal flop sa slabijim handom od našeg i da ga checkira do kraja (jer ne callamo više betova sigurno)
nekad ima FD i neki glupi hand jer ljudi rade gluposti na nl10 (možda bu raisal K8o jer baš sastrane gleda Isildura i vidi da on to radi)
uglavnom flop je vjerojatno bolji fold, ali call nije velika greska, a turn je sigurno fold
Ak bi callal flop, onda bi callal i turn jer ljudi kad rejzaju najčešće nastavljaju na turnu i večinom shutdownaju na riveru.
Ja osobno mislim da baciti to na F je malo previše tight pogotovo na tim limitima, iako to teško može biti greška jer u konačnici na im limitima najviše zarađujemo kad ljudi ne pokazuju agresiju.
Stoga bi ja vjerojatno odigrao kao što je roba rekao u zadnjem postu.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora