puki86 napisao:Truman napisao:Čovek reče da igra samo zbog novca i to je njegovo pravo, ali nisu mi baš sasvim jasni takvi ljudi...Ako ne voli igru onda je to malo bezveze...
ne kuzim ,shvaca to ko posao, meni i sto ide na zivce igrat online poker a uglavnom ga tako igram, na pocetku mi je bio uzitak igrat a sad mi dode slabo kad znam da moram odigrat sat ili dva dnevno, igram iskljucivo radi džeparca, uvijek rade pogledam neki dobar film ili otidem na cugu nego online poker, uzivo mi jos uvijek uzitak al rijetko igram...
još si ti zelen... Vidjet ćeš kad budeš radija u nekoj firmi ili slično, borba i grč svaki dan, a plaća ko zna oće li . Online poker je pjesma za to, naravno, nije ni meni svaki dan gušt, ali kad važem jedno i drugo, pluseve i minuse nema dileme... Poker je zakon
Ja iman odličan posao u velikoj firmi i više nego solidno plaćen, ne radim previše, većinu vremena surfam po netu, pa svejedno grizem na netu iako mi nije zabavno svaki dan po 4 sata grindati. Još me više smeta što trošim 8 sati svog dragocjenog života za nekog drugog, a moga bi grindati za sebe . Treba znati šta hoćeš od života i pojesti neka govna usput...