Tema: Socijalna komunikacija
Kao što i po naslovu ne možete odmah zaključiti u čemu je riječ, radi se o tome da u mojoj okolini baš i nema ljudi s kojima bi mogao pričati o pokeru i koristiti neki poker žargon, a pri samom pokušaju ljudi me počneju gledati kao da imam Aspergerov sindrom ili tako nešto, a i večini ljudi koje znam to izgleda otprilike ovako poker=droga=terorizam=pedofilija=ne slaganje kreveta ujutro.... strašno zar ne?
Moji problemi su sljedeči: 1) Nemam ni jednog prijatelja s kojim bi mogao raspravljati o pokeru nebitno dal je riječ o poker sceni, mojoj osobnoj igri i bilo čega drugoga kaj ima veze s tim, osim na forumu ali to jednostavno nije to kad ne poznas nikoga
2) engleski vise manje razumijem ali kad krenem čitati neki pokeraški članak često se osječam kao da pokušavam razumjeti pijanoga Oreškoviča koji mi pokušava objasniti nešto o ručnom samoubojstvu besmrtnih kukaca.
Poanta svega je takva da bi mi po mojem mišljenju pomoglo da imam skim razgovarati o tome,a da nije riječ samo o forumu nego da zapravo pozajem nekoga, a to je najlakše riješiti na način da me netko od vas doda na face, skype viber ili neko takvo čudo pa da mogu s nekim raspravljati o pokeru i to mi je sigurno najbrzi nacin da pohvatam sve te izraze.
Naravno da bum malo dosadni s pitanjima na početku ali barem ce vasa srca biti ispunjena toplinom jer ste nekome pomogli hahahah
pa ako netko ima malo dobre volje nek se javi u PM da razmjenimo podatke, ipak če to možda biti početak divnog poker prijateljstva
Povući krivi potez u pravom trenutku.