Tema: Alleen86
Lijep pozdrav svima.
Škicnem tu i tamo ovaj sajt pa rekoh, ajde da se i ja javim.
Ja sam Alleen86 i poker igram iz hobija već nekoliko godina, a u "stvarnom" životu sam magistar informatike, propali nogometaš i propali harmonikaš. Počeo sam s 50 dolara dobivenih na Pokerstrategy.com još dok sam bio student, najprije full-ring, a onda 6-max. Tih 50 dolara je naraslo na današnjih ~2500 te zadnje dvije godine ozbiljnije pokušavam pretvoriti hobi u dodatan izvor zarade te dokazati ženi (odnedavno sam oženjen) da posvećivanje toliko vremena pokeru (vremena koje bih mogao posvetiti njoj) nije uzalud. Oni koji prate forum na pokerstrategyju vjerojatno su naletjeli na moj blog jer je jedan od dugovječnijih i pregledavanijih blogova ondje.
Trenutno igram NL25 6-max Zoom na Starsima te mi je cilj otići ove godine na NL50 i savladati ga te sljedeće godine početi s isplatama "džeparca", ili potencijalno pokušati dostići NL100. Trenutno radim s jednim coachem s pokerstrategyja (w34z3l), a putem sam imao i coachinge s nekoliko igrača na većim limitima te mi je svatko od njih u nekom trenutku bio od velike pomoći. Imao sam i ponuda za CFP, ali sam ih na kraju odlučio odbiti i pokušati sam doći do NL50, uz povremene coachinge koje si sam platim. Vrijeme će pokazati je li to bila dobra odluka.
Eto. Pokušat ću, uz svoj blog na pokerstrategyju, i ovdje baciti tu i tamo koji post pa se čujemo. Lijep pozdrav još jednom.
Zadnji popravljao Alleen86 (28-02-2017 23:16:54)