Tema: Poker stranica ne dopušta da uzmem novac
Što da radim ako mi poker stranica ne dopušta da uzmem novac?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Što da radim ako mi poker stranica ne dopušta da uzmem novac?
Objasni o cemu se tocno radi.
Nema se tu šta previše objasnit osim da govorim hipotetski. Što da radim ako mi poker stranica ne dopušta da uzmem novac?
Hipotetski govoreći, možeš si ga p.p.sit
Kakvo pitanje, takav odgovor
Hipotetski govoreći, možeš si ga p.p.sit
Pozdrav, imam ja jedno pitanje, mislim da je malo smislenije od prethodnog... ne mogu pokrenuti instalaciju 888poker-a... (slika screenshota)
Ako se netko vec susreo s ovim problem i moze pomoci...
ajspingvin napisao:Hipotetski govoreći, možeš si ga p.p.sit
Pozdrav, imam ja jedno pitanje, mislim da je malo smislenije od prethodnog... ne mogu pokrenuti instalaciju 888poker-a... (slika screenshota)
Ok, nije stavilo sliku, ni to neznam sloziti uglavnom pokrenem instalaciju i otvori se prozor, ocitava, i onda pise:
CANCEL MESSAGE/ translate
YESMESSAGE/ translate
NOMESSAGE/ translate
DetectedMessage translate> brand
OKMESSAGE translate
Uglavnom, nemogu nista, samo zatvoriti taj prozor...
Neka greška kod instalacije. Probaj na nekog drugom kompu.
Neka greška kod instalacije. Probaj na nekog drugom kompu.
Nazalost samo na tom kompu mogu igrati. Hvala svejedno roba, i cestitke na 2. mjestu, svaka cast
black bitch napisao:ajspingvin napisao:Hipotetski govoreći, možeš si ga p.p.sit
Ok, nije stavilo sliku, ni to neznam sloziti uglavnom pokrenem instalaciju i otvori se prozor, ocitava, i onda pise:
YESMESSAGE/ translate
NOMESSAGE/ translate
OKMESSAGE translateUglavnom, nemogu nista, samo zatvoriti taj prozor...
i meni se to isto događalo. pitao sam support i samo su mi govorili bezvezne generic gluposti tipa brisi cookies i sl., nisam ništa uspio riješiti. imas na ovom linku https://ndl.triple8holdem.com/#lobby prijavu iz web browsera da barem možeš dići lovu van ako ništa drugo.
black bitch napisao:black bitch napisao:Pozdrav, imam ja jedno pitanje, mislim da je malo smislenije od prethodnog... ne mogu pokrenuti instalaciju 888poker-a... (slika screenshota)
YESMESSAGE/ translate
NOMESSAGE/ translate
OKMESSAGE translateUglavnom, nemogu nista, samo zatvoriti taj prozor...
i meni se to isto događalo. pitao sam support i samo su mi govorili bezvezne generic gluposti tipa brisi cookies i sl., nisam ništa uspio riješiti. imas na ovom linku https://ndl.triple8holdem.com/#lobby prijavu iz web browsera da barem možeš dići lovu van ako ništa drugo.
Ma najvjerojatnije je do mog kompa. Hvala. Ma nisam ni igrao tamo, mislio sam malo probati.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora