Tema: Skrill limit
Pozdrav
Na skrillu imam neki dnevni limit za uplatu na kladionice/poker u iznosu od 500e, pa kad uplatim tih 500e sljedecu uplatu mogu napraviti tek nakon 24 sata. Jel tko zna kako makniti taj limit? Racun je verificiran.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Pozdrav
Na skrillu imam neki dnevni limit za uplatu na kladionice/poker u iznosu od 500e, pa kad uplatim tih 500e sljedecu uplatu mogu napraviti tek nakon 24 sata. Jel tko zna kako makniti taj limit? Racun je verificiran.
O kojoj poker stranici se radi?
Bet365....ustvari mi je kladionica puno bitnija nego poker, ali i na pokerstarsu mi je isto tako nedavno javio limit samo nisam siguran je li isto na 500e ili na neki drugi iznos. Neteler mi nema takvih limita.
Mislim da ta ograničenja nisu Skrillova nego od poker stranica, ali nisam 100% siguran. Probaj kontaktirati bet365 support.
Nije sigurno do bet365 jer kad uplatim tih 500e i probam jos uplatiti on mi kaze da je preokracen limit za skrill i da stavim neku drugu opciju za uplatu. Da je do bet365 onda mi nebi valjda dali uplatit sa drugom metodom jer to onda nema smisla.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora