Tema: NCBreakthrough- novi veliki projekt!
Pozdrav ljudi!
Dugo se nismo čuli, slušali, čitali, kako god.
U planu imam veliki projekt, a informacije o njemu ću pisati ovdje, te će ga svi moći pratiti, ali i na druge zanimljive načine sudjelovati u njemu.
U partnerstvu sa NoteCaddyEdge napravio sam novi program za online poker(više detalja imate na stranici www.notecaddyedge.com), ja sam smislio ideje oni su ih ostvarili. Smatram da je riječ o trenutno najboljem programu na tržištu, uz to što je intuitivno napravljen, vrlo je jednostavan i logičan. Ali nisam ovdje da reklamiram program, o njemu ćete sve vidjeti kroz projekt.
Najvjerojatnije 21.7.2019 krećemo u prodaju, isto tako ću svaki dan tijekom 2 tjedna streamati i predstavljati program, objašnjavati svaki njegov dio, kako ga koristiti, kako povezivati ono što vam on pruža u smišljenu strategiju.
Nakon 2 tjedna predstavljanja programa, krenut ćemo sa challengima, dakle jednom mjesečno ćete vi moći odlučiti gdje me želite gledati dok igram, koje stranice, koje limite, da li možda HU ili ZOOM, te ću igrati i streamati, pričati o pokeru, objašnjavati što radim i zašto to radim. Vi ćete također moći aktivno sudjelovati, postavljati pitanja tijekom igre, radit ćemo i tipa i gostovanja, gdje će praktički bilo tko moći doći i igrati uz mene, ili on igrati a ja biti aktivni gledatelj(također imam u planu dovesti na kanal i neke od najboljih naših igrača da igraju sa programom, tek toliko da bude što zanimljivije). Svaki mjesec ćemo raditi drukčiji challenge, te ćemo svaki challenge dokumentirati sa grafovima, i rezultatom, tako ćete imati priliku na neki način i usporediti stranice, poolove igrače, ali i limite, te vidjeti koliko vam fali i gdje vam to fali da bi se move upali.
Mislim da do sada nikad nije bio ovakav tip projekta, i dati ću sve od sebe da ga učinim posebnim, zanimljivim, te da imamo svi skupa priliku nešto naučiti. Slobodne se javite ovdje, podržite, svaka ideja, prijedlog, kritika je dobrodošla. Idemo oživjeti forum malo, raditi, raspravljati, učiti, ma idemo se igrati!
Pozdrav svima.
Mello