Tema: POzdrav svim
Evo da se predstavim pošto sam novi član.
Krijem se pod nadimokm "tonkobonko" dolazim iz okolice zagreba a 88. sam godište.
Prijavio sam se na ovaj forum iz par razloga.
Pa da krenem.. Poker me jako počeo privlačiti,prakso sam se na fejsu. Kada sam dosao na 30 milijuna stao sam i htio sam nove izazove.
Prvo sam poceo na NIQ sa freeroll turnirima ali nije islo,zatim sam se odlucio uloziti novac ali na bwin. Tamo sam pretezito igrao sitngo turnire i ponesto planiranih. Naime cak sam osvojio turnir na kojem je bio upad 1.20 $. Bio sam prvi od 271. igraca i dobio sam 62.50$.
Mislio sam tko je ko ja,naime vrlo brzo sam pao.. Zatim sam opet ulozio neki novac i kada sam bio na 500 kn to sam izvukao i bio sam na nuli ajmo reci. I onda sam reko STOP pokeru. Ali nedugo nakon toga,sad nedavno u 24 sata bioj e ticket od bet-at-home od 5 €. I ja ukucam bonus,prijavim se i dignem se u pare dana na 100 eura. I reko idem jos malo dignut tj pohlepa me uhvatila i padnem na 30 eura,srecom kansije sam se opet digao na 150,al sada cu izvuc lovu..
Naime mene zanima dali je svima da ih jedan dan ide ko blesave,da river spasava itd,a drugi dan i kad izađe full u flopu da izgubiš,kad neide onda neide.. Dali je to normalno??????
Koja je po vama najbolja kuca za ulozit novac i igrat,sta je to bankroll i imali za mene nade )))??
Sry ak sam bio dosadan,hvala na odgovoru..
Lp :card_heart