Tema: Prvo veće MTT slavlje
Od kad igram poker koncentrirao sam se na turnirsku igru, no većinom sam igrao manje sitNgo turnire uz izlete u one ogromne tipa MiniFTOPS i slične. Sve u svemu bio sam zadovoljan rezultatima, no nikako nisam mogao doći do pobjede na nekom od tih većih MTT-a, barem većih od ovih stand. sitNgo za 90 ljudi.
U posljednje vrijeme potpuno sam se posvetio cash igri i od NL2 stigao do NL10 koji sad igram na FTP-u. U međuvremenu kupio sam i HEM i platio pola školarine, no bez obzira na sve danas sam odlučio odigrati par turnirića Prvo sam upalio 6-max za 2 dolara, bilo je 500 entrantsa, ja sam bio 3. s 60-ak preostalih i na flopu 5KK s ručnim peticama ušao AI protiv chipleadera koji je imao ručne šestive (teški agro) i na riveru je došo kralj Nakon toga ubacio sam se na 6-max za 3 dolara, ispao prilično brzo pa ugasio klijent i otišao dalje raditi na siteu koji me trenutno zaokuplja...
I eto - malo kasnije navečer palim još jedan ovog puta 9-max turnir za 2 dolara i u prva dva sata mislim da nije bilo trenutka kad sam imao više od 30bb, ali igrao sam cash sastrane tako da me to baš i nije mučilo samo da bi prije par minuta ušao u Heads-up i nakon 15 minuta igre dogovorili smo deal (imao sam osjećaj da nemam baš neki veliki edge, barem ne ovako mrtav umoran, a 85% prve nagrade u ovom trenutku lijepi je boost za moju banku). Iako što se dobiti tiče imao sam nešto veće sessione još u ranim pokeraškim danima na titanu (ako se ne varam), ali neprocjenjiv je osjećaj vidjeti svoje ime na vrhu na kraju jednog MTT-a pa ću barem tu sliku podijeliti s vama
Zadnji popravljao iAcesHigh (29-04-2010 05:10:49)
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus