Tema: hey pokeraši :D
evo samo da vas pozdravim...ja sam nova tu
igram texas tek godinu dana...aktivnije live cash nego on line igre ....uživam u tome
radim i kao profesionalna dilerica u varaždinu i čakovcu tolko od mene za sad
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
igram texas tek godinu dana...aktivnije live cash nego on line igre ....uživam u tome
pozzz. GL
ALO NARODE EVO ZENSKA !!! ajmo svi pozz
Pozdrav... hhh biti ce ovo ludi thread vec vidim
boboman?
Zadnji popravljao Bebach (23-05-2010 19:20:59)
welcome... Gdje igraš?
Pozdrav... hhh biti ce ovo ludi thread vec vidim
boboman?
nema ga :s
pozz.. ako nije tajna,koliko mozes zaraditi u veceri kao diler?
Anamisu napisao:evo samo da vas pozdravim...ja sam nova tu
radim i kao profesionalna dilerica u varaždinu i čakovcu tolko od mene za sadpozz.. ako nije tajna,koliko mozes zaraditi u veceri kao diler?
Zavisi šta dilaš..
Evo me
:card_heart :card_heart :card_heart Dobrodosla :card_heart :card_heart :card_heart
Zadnji popravljao boboman (26-05-2010 19:30:37)
tonkobonko napisao:Anamisu napisao:evo samo da vas pozdravim...ja sam nova tu
radim i kao profesionalna dilerica u varaždinu i čakovcu tolko od mene za sadpozz.. ako nije tajna,koliko mozes zaraditi u veceri kao diler?
Zavisi šta dilaš..
welcome... Gdje igraš?
a on line sam na poker starsu a live game...prije sam kartala u casinima turist u varaždinu i aquami u čakovcu...al od kad sam počela radit to mi više nije bilo dozvoljeno pa sam odlazila u cezar u zagreb...
sad više ne radim kao dilerica pa se vraćam kartanju na starim mjestima
Anamisu napisao:evo samo da vas pozdravim...ja sam nova tu
da...200 kn po večeri na turnirima texasa...na cashu isto otprilike plus tipovi svi... ali opet zavisi di
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora