Tema: Trebam SitnGo savjete
Bankroll: 600$
1. Koje sitngo-ove bi preporučili? Za 5$ ili $10 s obzirom na buy-in?
2. Je li bolje krenuti s $2-$5 multi table sitngo ili $10 single table?
3. Koju literaturu bi preporučili?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Bankroll: 600$
1. Koje sitngo-ove bi preporučili? Za 5$ ili $10 s obzirom na buy-in?
2. Je li bolje krenuti s $2-$5 multi table sitngo ili $10 single table?
3. Koju literaturu bi preporučili?
1. Ja bi preporucio HUSNG, $10 buy in
2. $10 single table
3. Collin Moshman- Heads-Up No-Limit Hold'em, 2p2 forum
$10 single table, ako bankroll padne na $500, onda $5 single table.
Moshman - SNG Strategy
Također se slažem 10$ ali ako padnes na 400$ onda se prebaci na 5$,bolje od knjiga ti je da uplatis neku stranicu di imas videa za sngo i to malo pogledas vise ces naucit nego iz knjiga moja preporuka http://sitngogrinders.com ili pokerxfactor za SNG
kad smo vec tu ima neko rapidshare linkove za te trening stranice? tj. za filmeke? da ne moram placati:o
ako nikad nije igrao ozbiljno sng definitivno je bolje da počne s $5 sng, i puno bolje i korisnije je gledat video nek čitat knjigu
evo da se javim, buduci da sam ja admina pitao za sng savjete...
krenuo sam danas sa 600$, igram DON SNG 5$ , odigrao sam zasad 30 turnira, 21 put sam bio ITM (barem 4 turnira sam ispao na riveru iako sam bio favorit). Igram 3-4 stola odjednom iako sam mislio da necu moci, ali zacas sam se privikao.
Super, samo igraj i uskoro ćeš moći i više stolova igrati. Kad se malo privikneš i kad ti bude automatski što trebaš foldati.
evo 3 s(p)retna handa i to svaki put protiv AA lol
imam slovo 6 u prezimenu pa mi je to valjda sretan broj
http://www.pokerhand.org/?4722053
http://www.pokerhand.org/?4722218
http://www.pokerhand.org/?4722104
Zadnji popravljao pepsi07 (24-09-2009 00:46:16)
Na starsima je poprilicno jednostavno igrat vise DoN odjednom. To ti nece bit nikakav problem. samo vodi racuna da moras bit poprilicno koncentriran jer kad pocnu iskakat prozori ko ludi...
Meni osobno je 12 komada najoptimalnije, trenutno.
svaka cast ako mozes igrati 12 u isto vrijeme...kako stignes toliko klikati covjece ?
jel ti isto igras don na starsima ? veci buyinovi ili ?
Ja igram cash 6max 20 stolova. Bitna je automatika.
Prozore imam jedan iza drugoga tako da su mi action gumbi uvijek na istome mjestu.
sve je stvar navike kak roba veli, dok DON-e igram mogu ih igrat 25-30 od jednom
Koliko često igrate DON-e? I koliki buyin? Kolko ste često ITM (u postocima)?...da li su ti turniri uopće profitabilni?
Kad smo vec kod DoN-a, dali ih je isplativije igrati na starsima gdje je rake 4% i bez rakebacka ili na goalwinu gdje je rake 10% i uz rakeback od 50% ?
Bonus na ongame mreži je 62.5% rakebacka prema tome...Još kad bi našao i neki dodatak, sigurno bi to bilo bolje nego stars.
Bonus na ongame mreži je 62.5% rakebacka
Mozes malo bolje objasnit? Koja soba, koji bonus?
Kad smo vec kod DoN-a, dali ih je isplativije igrati na starsima gdje je rake 4% i bez rakebacka ili na goalwinu gdje je rake 10% i uz rakeback od 50% ?
vjerovatno na starsima, nemam goalwin ali znam da na ipoker i boss media struktura sng za DON-e je toliko loša. katastrofalna, da je faktor sreće prevelik i uz to presporo se puniju a DON-e jednostavno moraš igrat puno ak želiš zaradit nešto, a niti njihovi softveri ti neomogućuju da ih igraš puno istovremeno,tak da nevjerujem da imaš bolje opcije od starsa šta se tiće DON-a
Zanima me koliko bi po vama trebao mjesecno zaradivati, relativno uspjesan player na standardnim 9 players SNG-ovima od 5$ ?
Recimo da je bankroll 100 BI, znaci 550$. Znam to ovisi o uspješnosti i o količini igranja, ali što bi se moglo smatrati ok zaradom na kraju mjeseca ? Koji bi ROI takav player otprilike trebao imati ?
koliko ih odigras u mjesec dana? bez toga se nemoze nista reci
A šta tebe konkretno zanima? Ova tvoja pitanja su kao jedna jednadžba sa 3 nepoznanice a rješenje je moguće dobiti jedino nagađanjem. To valjda znaš i sam napravit.
Pa zanima me koliko bi bila ok zarada da bi nesto takvo bilo isplativo. Isplativo nije sigurno zarada od 55$ (10 x buy in) na kraju mjeseca , isto tako zarada od od 550$ (100 x buy in) bi bila izvrsna. Znaci koja bi donja granica isplativosti bila (XXXX x buy in) ? . To normalno ovisi od pojedinca do pojedinca (kome sta isplativo a sta ne) , ali recimo koji ROI bi prosjecan player trebao imati da bi se moglo reci da je uspjesan ?
Kolicina igranja nije prepreka , mogu ih odigrati jako jako puno, ali to ne znaci da cu zato vise zaraditi jer i koncentracija pada nakon nekog vremena, zato je to kolicina igranja relativan pojam.
Zadnji popravljao pepsi07 (12-10-2009 21:23:44)
Pa sigurno imaš neke podatke od toga što si dosad igrao, zar ne? Kreni s time, pa vidi koliko ti treba turnira da postigneš željenu zaradu.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora