Tema: Ej!!

Pozdrav svima!  smile

Evo stigla vam na forum nova zaljubljenica u poker!
Ok, ne igram profesionalno i po turnirima ko većina vas ovdje, al želja mi je svakako jednog dana i to isprobat. Al prvo, kako je sve počelo...  Prije nešto više od godinu dana, patila ja od nesanice i gledala svake noći na RTL-u WPT i dopalo mi se pa sam počela redovito na Facebooku igrati. Kasnije sam i uživo igrala, al to je sve bilo u krugu prijatelja i za zabavu samo.
Zasad već godinu dana igram poker samo tak iz zabave i uživancije, ali nadam se da bi to moglo postati i ozbiljnije.
Heheh ko zna, ako mi propadne karijera ekonomistice (trenutno sam na 3. godini EFZG-a) bacam se u profesionalni poker wink

Evo to je ukratko to za početak, ako koga šta zanima, slobodno pita!  :card_heart

00

Re: Ej!!

Ejj dobrodošla smile)
Ako trebas kakvu pomoc ili bilokaj, samo pitaj tongue

00

aleks24 napisao:

Ako trebas kakvu pomoc ili bilokaj, samo pitaj tongue

kako se čovjek odma upucava, lol  big_smile
Inače dobrodošla i sretno ti s igrom...

"Valjda mogu i ja jednom u zivotu svaki dan biti pijan"
00

ma samo sam spreman pomoci curi ako bude trebalo ko i svakom drugom smile

00

hehe to je to... vec smo vidli kako izgleda tema koju pokrene neka lipotica  smile

btw welcome!

00

Hvala vam!
Bez brige Aleks, kuzim kak mislis, evo obratit cu se tebi prvom cim budu kakve nejasnoce wink

00

7

Dobrodosao/a. nikad ne znas na ovom forumu (salim se)
Sretno

Zadnji popravljao xViP (18-08-2010 22:57:45)

00

Dobrodošla... Nisi rekla gdje trenutno igraš.

00

Trenutno nigdje, pauziram, napeta situacija na fakultetu, ispitni rokovi su sad, zaprijetili starci da ne budu više faks plaćali ak se ne sredim, tak da sad pati moja poker karijera zbog fakulteta  big_smile
Al evo zasad sam se tu registrirala i planiram nekak to uskladiti jer stvarno volim poker i nitko me ne moze odvojit od njega smile

00

10

opa  kolegica  s  faxa...valjda  te  stignem ove  godine  haha  lol
tak i meni pa  si vec  4  godine  placam sam fax  big_smile

dobrodosla smile

bio je  flip, il cu dobit  il cu izgubit -vis  da  je  50-50
00

Eh da si ja sama placam faks onda bi situacija bila drugacija, al hostesiranje nije donjelo dovoljno love za platiti godinu pa zasad nemam drugi izbor. smile
Al to da si ti sam placas je stvarno pohvalno!

Btw i sad vec imam griznju savjesti jer sam tu, a ne nad knjigom, ispit mi je drugi tjedan, ludim vec polako, nist mi se neda!!  tongue

00

12

i ja  isto imam griznju savjest ,cak sam danas nosio skriptu na  kupanje  na  mreznicu, ostala  je  u torbi   big_smile
ima  vremena  do cetvrtka  valjda  cu nes  naucit u nsb-u ..

bio je  flip, il cu dobit  il cu izgubit -vis  da  je  50-50
00

ajd nadam se da ces naucit i da ce to biti prolaz pa da se onda mozemo bez brige posvetiti pokeru wink

00

14

Pozdrav i dobrodošla na forum Marina!

|^^^^^^^^^^^ | |
|    JackDaniel's     | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
00

15

na sto izlazis?

00

puki86 napisao:

i ja  isto imam griznju savjest ,cak sam danas nosio skriptu na  kupanje  na  mreznicu, ostala  je  u torbi   big_smile
ima  vremena  do cetvrtka  valjda  cu nes  naucit u nsb-u ..

marina21 napisao:

ajd nadam se da ces naucit i da ce to biti prolaz pa da se onda mozemo bez brige posvetiti pokeru wink

Kolegeeee smile
@marina- sad ćeš eventualno četvrtu upisati? Šta ti je ostalo, možda ti mogu pomoći, ja ću sad četvrtu...

Mu-mu mu mu mu mu mu!
00

wellcum,pitaj sve sto ti nije jasno:)

00

vec vidim da ce ovaj topic imati najvise postova

10

19

diste kolege knez puki i marina.

izlazi se na međunarodni marketing, ako bog da diploma je u džepu do 10.9 smile

00

20

iamlegend napisao:

vec vidim da ce ovaj topic imati najvise postova

Ajd da onda i ja dam svoj doprinos...  big_smile

Dobrodosla Marina!

00

Roba sad bar znas,slatka faca i 1/7 sise na avataru su dovoljni da se forum u sekundi digne iz mrtvih..

I'm so broke, I can't even pay attention.
00

Dr.Greenthumb napisao:

Roba sad bar znas,slatka faca i 1/7 sise na avataru su dovoljni da se forum u sekundi digne iz mrtvih..

ne bi da je ona na slici tongue

svejedno, welcome smile

"Dikod uđe, dikod ne uđe" - Mate Baturina
00

23

welcome.. Sve je dobro dok boboman ne vidi ovaj topic..

00

Dr.Greenthumb napisao:

1/7 sise na avataru

kod mene je cca 3/7... valjda ti se nije cijeli avatar ucitao  cool

00

25

Sad kad vidim kakvih sve članova/članica ima na ovom forumu, pada mi na pamet ideja da se počne organizirati godišnji Pokerpro party.

Pripremi se par nagrada (tipa najbolji igrač cash/MTT/SNG, najveća ribica, najgluplji potez....), obučemo friško ispeglane traperice (na crtu da bude svečanije) i sponzorske majice,  okupimo se u nekoj rupi i popijemo koju čašicu.

Da bude svečanije, možemo s gazdom birtije dogovoriti i crveni otirač ispred vrata.

00