Re: sng 6$
Koliki je rake na Partyu, ima li rb?
Kojom se brzinom pune stolovi na small limitima?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Koliki je rake na Partyu, ima li rb?
Kojom se brzinom pune stolovi na small limitima?
mislim da party nije baš najbolji za igrat sng-ove
sporo se puno, rake je reketarenje, nema rb. Ima smo cash bonus nakon sto prodje milion godina i skupis 400 bodova dobijes 10$, naravnoda ti bodove uzmu za 10$.
Hvala! Zaobilazim ga.
ak ti se igraju sng-ovi odi na FT,po meni.. dobri su a i rake dobivas normalan..
kratki upad,odigrao 9 komada,banka 219$
Zadnji popravljao tonkobonko (06-09-2010 18:20:18)
sokol napisao:Hvala! Zaobilazim ga.
ak ti se igraju sng-ovi odi na FT,po meni.. dobri su a i rake dobivas normalan..
Na FTu sam, al cu u dogledno vrijeme prebacit banku
Od 11$ na više je normalan rake na Partyju (10%), na 6$ i manjim je 20%. Inače, ne slažem se da se sporo pune turniri, holdem SNGovi se solidno brzo (par minuta) pune tijekom dana, a navečer možda minutu-dvije. Inače, čini mi se da je Party idealan za grindanje PLO i PLO8 SNGova jer se također brzo pune (bitno brže nego na ipokeru recimo) a ekipa je u globalu prilično loša (bitno lošija nego na Starsima).
Inače, iako im je point store zakurac, svakih toliko znaju imat solidne bonuse, pa se isplati pratit i napravit deposit u to vrijeme..
I ako si duže neaktivan, svakih par mjeseci ti daju 10-15$ free (koje bih ja uvijek odma zdonko naravno), lol ziher sam u zadnjih godinu dana dobio ukupno bar 50-60$..
Zadnji popravljao dabac (06-09-2010 22:22:45)
nisam se javljo par dana jer sam slabo igrao,bolestan sam.. danas me popustila temperatura,a uz upalu grla se moze igrati
banka je na 240$,, jedino vrijedno za spomeuti da danas nisam dobio na AK nijedan hand
Jesu'l bile sjuted? Kol'ko sam ja citao u knjigama samo sjuted karte imaju siguran dobitak
OT, lako za danas, dogadja se... ako je precest slucaj i mislis da bi trebao vise profitirat s AK filtriraj handove i bustaj leak.
radim dosta ovih dana pa bas i ne igram previse al steta
banka 291 $
lose ide ovih zadnjih par dana,sto malo varijacija sto moje pogreske.. malo sam pod tiltom pa cu ohladiti
300$
kako sve sto dobro napravis,kako te brzo sjebe ta jebena varijacija..
na 5 zadnjih stolova:
AK<AJ flop A 10 J
AK<JQ turn Q
AA<KK river K
AA>J10 J77 10 J
JJ<77 8910 3 J
znam da vam je pun ku*** kukanja,al nevjerovatno kako ti moze nes razjebat dan(e)
toliko sam posto praznovjeran na ovaj poker,da kad zavrsim jedan sesion a u plusu sam,bojim se ugasiti softver da nebi kad ga upalim kasnije krenulo u krivom smjeru.. sto je najgore to mi se događa protekla tri dana
BR 240$
zar uopce postoji pokeras koji nije praznovjeran.
Ajde nemoj se bedirat, svi to prozivljavamo, prošapći "dugoročnooooo" i nastavi.
Samo mozemo rec jebiga druze.
A i igras format u kojem varianca ubija.
A na kraju, nije poker sve na svijetu. Mogu se pljackat banke i sta ja znam, il bar razmisljat o tome .... pomaze .
ma najgore mi sto sad ode sa curom i tocno znam da ce moja losa volja sve pokvariti veceras..
long term thinking
P.s. nije varijacija nego varijanca
haha. O znam tocno kako je. I to je stvarno u kurcu, sto poker napravi sranja tamo di ne triba, i di nebi smija.
Ako prigovara sto si od kurca radi pokera, i sto igras poker, lipo joj upalis onu "naposletku" od balasevica. Nece pomoc al jebiga.
i naravno samo govoris da si kriv, jer u stvari i jesi. Nebi ni ti moga razumit da ona igra poker i dodje ti cila nadrkana.
Dobije se dojam da si ovisnik kojem je kocka vaznija od nje.
Samo se smiri, svi mi to prolazimo..... jbg bad beatovi te sad malo jebuckaju ali doći če i tvoje vrijeme kad češ sa 72o crackat aseve
tko igro poker?? ja,ma daj
nema o tome rijeci..
a i mislio sam da sam pogrijesio aces ,tnx;)
Negdje sam procitao clanak Garrya Kasparova o tome kako je Holdem bolji od šaha za razumijevanje ulaganja i preuzimanja rizika.
Nakon sto joj objasnis sto je ovaj htio rec s time, sapni joj "Ja sam spreman za tebe ici all-in, bilo gdje, bilo kad.."
Il ce ti past u zagrljaj il ce ti rec da si totalno skrenuo s"otizin pokerom..
GL
OT, prije mjesec dana sam bio na predobrom upswingu, sa sb-a gurao trash i izbacivao nitove s JJ+, sad mi se sve to polako vraca i nemam problema s tim, strpljivo cekam kad cu u ispucat svu tu "losu srecu".
Kod tebe je isti slucaj samo obrnutim redosljedom
satra me river..
kak izvuc sa party handove ak nemam HM,jel se moze ko na starsima?
evo snaso sam se.. ovo sam neke izvukao,tri od danas,dva od jucer.. 7-10 dana me prati ovo..
http://www.pokerhand.org/?5725518P
http://www.pokerhand.org/?5725520
ovako me kradu konstantno sa SB,s cime god pokusam obraniti nemrem dobiti,ima negdje gdje me sa 74o,ja A9.. pada as na flopu al i 7 al 7 i na riveru
http://www.pokerhand.org/?5725524
ovo vise manje sam ocekivao da necu dobiti
http://www.pokerhand.org/?5725526
al ovaj me zabolio najvise
http://www.pokerhand.org/?5725528
ova dva handa sa kraljevima sam izgubio unutar 5sekundi oba,al ajde..valjda ce biti bolje
Zadnji popravljao tonkobonko (04-10-2010 15:36:40)
nisi imao sreće ali niti jedan hadn nisu oni nešt posebno pogriješili