Re: PokerPro Freeroll liga
ma napravio sam sve,full account itd,ma nema veze
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
evo uspio sam izbriso sam sve i rego se sa novim podacima i uspjelo je
roba,koja je fora s prizepoolom za danas?vidim,isto se pitaju na si verziji foruma,ali nema odgovora..
tak mi se i cinilo.
tko od naseg tima igra?pjer sa .si je dao 10$ bountya na sebe
Zadnji popravljao antoniob (05-09-2010 17:36:40)
Ajmo ljudi... Već je preko 1k nagradni fond. A niti 100 ljudi još nije prijavljeno...
tko od naseg tima igra?pjer sa .si je dao 10$ bountya na sebe
Ako netko igra od našeg tima, ja dajem 10$ bounty na njega (samo ako ga izbaci netko s našeg foruma)...
antoniob napisao:tko od naseg tima igra?pjer sa .si je dao 10$ bountya na sebe
Ako netko igra od našeg tima, ja dajem 10$ bounty na njega (samo ako ga izbaci netko s našeg foruma)...
a nek napisu s kojim su nickom tamo. ako igraju
Nisam nikad bio prije na pokernordici i sada sam downloadao i registrirao se preko linkova koje je roba postao, ali ništa od coupona
Nisam nikad bio prije na pokernordici i sada sam downloadao i registrirao se preko linkova koje je roba postao, ali ništa od coupona
potpis...
+ispunio sam onaj obrazac s vaše stranice( ovaj nick+nordica nick+ mail -> nisam dobio povratni mail)
ovaj nick+nordica nick+ mail -> nisam dobio povratni mail)
Dobit ces ga kroz par dana. On nije bitan za freeroll.
Pricam sa live supportom pa ćemo vidjet
Nista - rekli da ce se javiti u roku 24 sata
znaci, ako nemam kupon nema sanse da igram veceras?
znaci, ako nemam kupon nema sanse da igram veceras?
Nope, osim ako napraviš account na nekog drugog i imaš sreće da dobiješ kupon
pa ako ovi prije mene nisu dobil kupon ne vjerujem ni da cu ja
ona mene sad trazi "promotion code" iz supporta...
Ajde mi na brzinu PMajte vi koji niste dobili kupon username-ove...
ona mene sad trazi "promotion code" iz supporta...
POKERPROHR
Jim Cortez: The issue is that this is a promotion posted by pokerpro
Jim Cortez: Customer must enter the promotion code to their accounts if the promotion code does not include the coupon is responsibility of the affiliate that is giving this promotion.
Jim Cortez: I can to give credit your account with the copuon due to is not recognized by our system
nije taj
Jim Cortez: This is what I have on records for this promotion code
Jim Cortez: POKERPROHR awards 100% up to $400.00. Enter the code "POKERPROHR" in the cashier with initial deposit only. Bonus awarded in $10 increments and completed after earning 75 VIP points for each dollar of the bonus amount.
Jim Cortez: Please contact pokerpro about this.
i najnovije
Jim Cortez: Unfortunately the coupons are granted by pokerpro we do not the criteria they use to decide which players will participate into the tournament