Tema: PokerStars - The Big Game - tjedan 10 (epizoda 4)
Deseti tjedan The Big Game show-a.Četvrta epizodu možete pogledati na PokerPro-u. ovdje...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker serije, filmovi » PokerStars - The Big Game - tjedan 10 (epizoda 4)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Deseti tjedan The Big Game show-a.Četvrta epizodu možete pogledati na PokerPro-u. ovdje...
kakavog ovo jebenog smisla ima, frajer folda AA preflop ,zakaj mu ne uzmu ante i blindove za tih 50 handova i aj bok ,nek dode neko drugi
tak sam se nazivciro necu vise gledat ovaj jebeni big game
kakavog ovo jebenog smisla ima, frajer folda AA preflop ,zakaj mu ne uzmu ante i blindove za tih 50 handova i aj bok ,nek dode neko drugi
tak sam se nazivciro necu vise gledat ovaj jebeni big game
Koja je to minuta, neda mi se sve gledati
iso sam poggledat do kraja foldo je i KK pre .... koji je ovo kurac nek se steraju i on i pokerstars u 3 pm sa ovim kretenima , kaj ga ne pitaju dal oce igrat dalje ili ne i bok, neznam koja minuta negdje oko polovice
I mene je srce zabolilo kad je foldao AA i KK al jbg. lik nije imao kohonese a tko ga moze optuzit za to... toliko love nije nikad vidio a ako zadrži vodstvo imat ce prilike igrat na WPT eventima pa nije ni lud
pa nek ga onda maknu,uzmu mu blindove i ante za tih 50 ruku sta je ostalo i nek daju nekom drugom igracu da sjedne na njegovo mjesto
I mene je srce zabolilo kad je foldao AA i KK al jbg. lik nije imao kohonese a tko ga moze optuzit za to... toliko love nije nikad vidio a ako zadrži vodstvo imat ce prilike igrat na WPT eventima pa nije ni lud
nek odjebu onda taj govnarski koncept s loose cannonom jer ovo je katastrofa za gledat. ima jos jedna epizoda poslje ove di ce on sve foldat ffs
btw kak je williams epic callo 3 streeta s TT
Zadnji popravljao Brky (03-12-2010 15:41:54)
u trenutnoj situaciji na flopu ne može nastavit bez nutsa.
Npr 3A6 on ima AK i neko ga bolesno raisea ili čak shipa s zrakom i di je ovaj, a svi su sposobni to napravit i vjerujem da bi.
lik je ostvaril svoj cilj, pa nije došel tu da owna proove neg da digne ono kaj je digel.
One AA je ispalo dobro, ali KK je mogel izolirat wiliamsa kad je ss i nebrega oštetit previše, al hebiga ja ga razmem, čak mu treba dat respect za fold AA, kaj god vi rekli to je disciplina.
Zadnji popravljao cgreen (03-12-2010 15:52:21)
slzem se da je ostvario svoj cilj , al zakaj mu onda ne uzmu 10 k za blindove ili kolko vec i hite ga van iz igre jer ako nije odigro AA iKK nece odigrat niti jedan hand do kraja prema tome treba ga izbacit van i stavit nekog drugog u igru
ma zajebalo ga je šta je preflop pot limit
koja epic epizoda
to bi trebali, jer i ak su se malo nadali možda još zaigra pa dojde do nekih zanimljivih presinga ovo kaj veliš je istaina ak te handove nije igral cca50 ruku do kraja onda sigurno nebu više ništ kaj ide bliže kraju.
Ma mislim da se oni ne zamaraju s tim, prvilo je da on igra dok ne busta tih dva tjedna, i tak bu, imal je sreće da si muže tak rano priuštit bunker i hebiga.
Ja se držim da svaki cilj opravdava sredstva koja koristis da dodes do njega...to cini razliku izmedu onih uspjesnih i neuspjesnih, kasnije se moze tu raspravljati o moralu nekih poteaz nebitno dali se tu radi o pokeru ili necemu drugom, ostvario je sta je htjeo i sad igra tako kako igra, jebiga, istina da je totalno jadno i negledljivo ali ima mogucnost da tako igra
rofl pa niko ne sere liku sto to radi. brijem da bi onak 99% ljudi postupilo isto. koncept samog showa je u banani i po tom se pljuje
Ja se držim da svaki cilj opravdava sredstva koja koristis da dodes do njega...to cini razliku izmedu onih uspjesnih i neuspjesnih, kasnije se moze tu raspravljati o moralu nekih poteaz nebitno dali se tu radi o pokeru ili necemu drugom, ostvario je sta je htjeo i sad igra tako kako igra, jebiga, istina da je totalno jadno i negledljivo ali ima mogucnost da tako igra
+1
svi su u kurcu ali je zanimljivo, Bill je malo naporan ali je zanimljiv i super mi je bilo kak je Hellmuntu rekel dok izgubil all in s A5 da kaj dramatizira da loose cannon samo učitelj i da nema tolko brdo para ko on, Cada teški nit dosadni samo ribetina Williams mu može nemoguće isplatit s TT
me bezveze je stol. jedino kaj valja je pusiona hellmutha u drugoj epizodi od biznismena
sve ja kuzim, i naravno da ce se stajtat.. Al jbt, s KK mi ono nikad nece bit jasno jer je williams tu short i cak i da izgubi od njega nista mu to ne mjenja, a uvijek je jaci i moze uzet jos 20-30k.. AA i JTs mi isto nisu jasni, jer ne mora on ostavit 100k u jebenom handu, nek vidi flop, ako hita nuts, lako ce naplatit jos 50-60k sigurno jer ce svi vrsit pritisak na njega..
AA i JTs mi isto nisu jasni, jer ne mora on ostavit 100k u jebenom handu, nek vidi flop, ako hita nuts, lako ce naplatit jos 50-60k sigurno jer ce svi vrsit pritisak na njega..
50-60k nece sigurno naplatit i ak nutse pogodi jer pritisak na njega ce radit eventualno na flopu,a ak lik dogura i do turna,tu ce sav pritisak prestat jer onda bi svima bilo kristalno jasno kakva je situacija..Vec je foldao AA i KK i to svi znaju,tak da ak u zadnjoj epizodi i odigra koju ruku (nisam jos pogledao),to sigurno nece biti velik pot..
Slazem se s ovime sta je tilt i jos netko gore rekao,mogu shvatit da folda aseve jer se samo zeli dogegat do kraja tjedna s ovom lovom koju je vec zaradio,ali ovo sa KK je trebao rirejzat williamsa i gurnut to unutra jer je ovaj bio short i tu bi vjerovatno lako pobrao extra 10-20k,a ako i nebi to nista ne mijenja jer je jos uvijek ispred onog crnog milfa..
Zadnji popravljao Dr.Greenthumb (04-12-2010 17:28:08)
Da, pretjero sam malo s 50-60k i mogu ga razumit za sve osim za KK jer je ovaj bio short i ne riskira nista...
Da, pretjero sam malo s 50-60k i mogu ga razumit za sve osim za KK jer je ovaj bio short i ne riskira nista...
ne riskira nista osim 150k kn
ja nemogu jednostavno zamislit da foldam AA ili KK ali ja nemam djecu o kojoj moram brinut tak da...
ne krivim ja njega nego stars sto mu nisu ponudili izlaz iz igre ako plati blindove i ante da moze neko drugi sjest umjesto njega,jer ovako je njegov blind samo bio dead money svaki hand i svi za stolom su to znali
Pa ako ne zeli riskirat 150k kn s KK a ima oddove 1:1 jer racunamo da moze i dobit 150k kn onda je kreten... Drugo da riskira jos 50k za onaj passport, pa bi ga razumio, ovako mi se zgadio...
pa za AA je imao oddove barem za setminning...
tony g. fali da malo zakuha stvar, ovo mi je bilo dosadno i gledati - hellmuth tilta ko i obicno, nista posebno...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora